Skip to content
Staff Picks

Shop jouw favoriete items in de adidas sale

17 december 2021 09:00
Shop jouw favoriete items in de adidas sale

Bij adidas profiteer je nu van hoge kortingen in de sale. Van 17 december 2021 tot en met 13 januari 2022 lopen de kortingen op tot wel 50%. Shop jouw favoriete sneakers, kledingitems en accessoires nu in de sale. Om je alvast een beetje inspiratie te geven, hebben wij onze favoriete picks geselecteerd.

adidas Originals Ninja ZX Torsion

adidas Originals Ninja ZX Torsion
adidas Originals Ninja ZX Torsion

Het eerste paartje uit onze favoriete picks, is deze Ninja ZX Torsion. Dit sportieve paartje heeft een chique look en combineert de kleuren grijs, paars en geel. De upper is van mesh en de ovelays en mudguard zijn van leer en suède. De zool is verwerkt met de Torsion-technologie. Deze technologie helpt bij het ondersteunen van de voet.

NMD_R1 Spectoo sneaker

adidas NMT_R1 Spectoo
adidas NMT_R1 Spectoo

De NMD_R1 is een opvallende. Het paartje heeft een lichte colorway gekregen en combineert een beige upper met oranje details. De sneaker heeft een Boost middenzool wat het een erg comfortabel paartje maakt. Op de hiel is het adidas Trefoil logo te zien en op het middenpaneel komt de naam van de sneaker terug.

Z.N.E. Hoodie heren

adidas Z.N.E. hoodie
adidas Z.N.E. hoodie

Deze hoodie voor heren heeft een rits aan de voorzijde en komt in een all-black kleurenschema. Het item is gemaakt van katoen en gerecycled polyester. De hoodie heeft een relaxed fit. Op de borst is het adidas logo gedrukt. Het vest heeft een capuchon en is in vier andere colorways te verkrijgen.

Nizza Slip-On Schoenen

adidas Nizza Slip-On schoen
adidas Nizza Slip-On schoen
adidas Nizza Slip-On schoen

De Nizza Slip-On is een must voor iedere schoenenkast. Het model heeft een off-white kleur en is van canvas. De sneaker heeft verschillende details die refereren naar de zee en het strand. Zo heeft de binnenzool een zeeprint gekregen, evenals de details op de hiel en kraag. Ook komt het Trefoil logo terug op het model.

adidas Gathered Hoodie

adidas Gathered Hoodie
adidas Gathered Hoodie

Ook deze dames hoodie is in de adidas sale te vinden. Het item kleurt paars en heeft een gemêleerd motief. Het vest heeft plooien bij de mouwen en rug. Het item heeft een relaxed fit en heeft een rits op de voorzijde. Op de heup is het adidas logo gezet.

adidas Originals Superstar

adidas Originals Superstar
adidas Originals Superstar

De Superstar is een echte classic. De sneaker maakte zijn debuut in 1969 en is sindsdien niet meer weg te denken. Ook dit paartje is in de sale te vinden en komt in een witte colorway. Op de hiel zijn zilverkleurige details te vinden. De adidas strepen en hiel tab kleuren lichtblauw. Ook kun je het paartje personaliseren met jouw initialen.

Originals R.Y.V. Trainingsjack

adidas R.Y.V. Trainingsjack

Dit R.Y.V. trainingsjack heeft een pied-de-poule print en kleurt zwart met groen. Het jack is gemaakt van polyester en heeft een losvallend model. Aan de voorzijde is een rits gezet en ook de zakken op de heupen hebben een rits. Op de borst is het adidas logo gestikt en kleurt blauw.

Allover Print Trainingsbroek dames

adidas Allover Print trainingsbroek dames
adidas Allover Print trainingsbroek dames

Deze opvallende broek voor de dames is een echte eyecatcher. De roze met rode broek heeft een graphic print over het gehele design. Op de heup zijn zakken te vinden en ook het Trefoil logo komt hier terug. De broek heeft elastische banden bij de heup en enkels.

Superstar Primeblue sneakers

adidas Superstar Primeblue
adidas Superstar Primeblue

Ook deze variant van de Superstar verdient een plekje in onze favoriete picks. De sneaker is gemaakt van Primeblue, een gerecycled high-performance materiaal met Parley Ocean Plastic. De upper van het model is gemaakt van textiel. Op de hiel is een geruit motief te zien. Ook is het Primeblue merk op het zijpaneel gezet.

Rivalry Low met Swarovski® Kristallen

adidas Rivalry Low Swarovski kristallen
adidas Rivalry Low Swarovski kristallen

Het laatste item uit onze favoriete picks, is deze glimmende Rivalry Low. De sneaker heeft een witte upper en combineert blauwe en oranje details. Op de adidas strepen op het middenpaneel zijn Swarovski® kristallen gezet. Dit geeft het paartje een chique uitstraling.

Dit zijn een aantal favoriete picks uit de adidas sale. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. De sale loopt van 17 december tot aan 13 januari.