Skip to content
Brand

Shop exclusieve sneakers alleen verkrijgbaar bij JD Sports

5 november 2023 07:18
Shop exclusieve sneakers alleen verkrijgbaar bij JD Sports

De JD Exclusive collectie zit vol met de populairste sneakers van Nike, adidas, New Balance en alle andere grote merken. Hier laten we je een selectie zien van sneakers voor mannen en vrouwen uit de exclusieve selectie van JD Sports!

New Balance 550 WMNS

Laten we beginnen met deze New Balance 550 met een wit bovenwerk en details in grijs en zwart. WMNS kunnen de sneaker scoren in maat 35 tot 41,5 en dankzij de eenvoudige kleuren kan het paartje met elke outfit gecombineerd worden.

New Balance 2002R MEN

Deze New Balance 2002R voor heren is ook exclusief verkrijgbaar bij JD. De kick wordt geleverd met suède overlays en de beroemde ABZORB-tussenzool. De beige en witte kleurstelling past perfect bij de huidige trend.

Nike Air Force 1 ’07 WMNS

De Air Force is een legendarische klassieker. Deze versie voor WMNS komt in een speciale kleurstelling met speelse Swoosh designs en de klassieke Nike Air unit.

Nike Nike Air Force 1 ’07 MEN

Twee keer zoveel Swooshes – twee keer zoveel plezier! Deze Nike Air Force 1 voor heren heeft nieuwe details zoals meerdere Swooshes en gestikte overlays.

adidas Originals Gazelle Bold WMNS

De adidas Gazelle is een klassieker uit de jaren 1960. De Gazelle Bold is de herwerkte versie van de kick en tilt je look naar een hoger niveau. Het bovenwerk is gemaakt van leer en de plateauzool zorgt voor een comfortabele loopervaring.

Lees hier meer over platform en bold sneaker trends >>

adidas Originals ZX 750 MEN

De adidas ZX750 is een van de populairste silhouetten van adidas voor mannen. Deze kleur is exclusief verkrijgbaar bij JD en heeft een bovenwerk van leer en textiel. Met de ZX serie van adidas haal je absolute klassiekers in huis!

Lacoste Court Cage WMNS

De Lacoste Court Cage wordt geleverd met schattige details in roze en is ook exclusief verkrijgbaar bij JD. Het bovenwerk is gemaakt van leer en we zien gouden merkopdrukken op de kick, die het ontwerp ondersteunen.

Lacoste Deviation II MEN

De Lacoste Deviation wordt geleverd met coole details in donkerblauw. De gewatteerde kraag bij de enkel zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl het Lacoste-logo de finishing touch geeft.

Nike Air Force 1 ’07 WMNS

Nog een Nike Air Force 1 – deze heeft accenten in ‘Pale Ivory’ en ‘Dusted Clay’. Het bovenwerk is gemaakt van leer en suède overlays. Dit ontwerp heeft ook de legendarische Swoosh en het klassieke Nike logo.

Nike Nike Air Max 95 Ultra MEN

De Nike Air Max 95 Ultra is een speciale, lichtgewicht versie van een klassieker. Dit silhouet heeft golvende designlijnen en luchtig mesh op het bovenwerk. De Max Air units zorgen voor ondersteuning en demping bij elke stap. Reflecterende details voegen extra glamour toe aan deze iconische look.

Voor welke van de exclusieve JD-kicks ga jij dit seizoen? In ons sneaker nieuws geven we je nog meer inspiratie voor verschillende trend outfits en sneakers.