Skip to content
Newsfeed

Shop deze 5 trend sneakers nu bij JD Sports

19 oktober 2023 12:36
Shop deze 5 trend sneakers nu bij JD Sports

Als je op zoek bent naar de ideale sneaker, ben je bij JD Sports aan het juiste adres. JD biedt een uitgebreide collectie sneakers, variërend van lifestyle-sneakers tot hardloopschoenen. Maar niet alleen sneakers zijn in trek bij JD; je kunt hier ook een ruime selectie aan sportkleding en trainingspakken vinden om uit te kiezen.

Wij van Sneakerjagers hebben voor jou een top 5 sneakers van JD Sports samengesteld.

Nike Air Max 95 ‘Hyper Turquoise’

De Nike Air Max 95 in de kleur ‘Hyper Turqouise’ is voor heren een perfecte sneaker als je houdt van verschillende kleuren, materialen en comfort. De sneakers bevatten een bovenwerk van gemengd materiaal, synthetisch leer en een ademende mesh. Het is oorspronkelijk een hardloopmodel maar wordt ook in het dagelijks leven gebruikt. Daarnaast bevatten de sneakers Air-demping voor genoeg comfort tijdens het lopen.

Nike Dunk Low ‘Polar Blue’

Met deze nieuwe Nike Dunk Low ‘Polar Blue’ sneakers maak je je outfit helemaal af. De Nike Dunk Low sneakers zijn bekend om dat ze gemakkelijk te dragen zijn in het dagelijks leven, en goed te combineren zijn onder diverse outfits. De sneakers zijn gemaakt van leer en bevat daarnaast een synthetische zool waardoor de schoenen lang mee kunnen gaan.

Nike Dunk High ‘Laser Blue’

Naast de Nike Dunk Low sneakers kunnen we zeker niet deze prachtige Nike Dunk High ‘Laser Blue’ sneakers vergeten. Dit basketbal icoon komt oorspronkelijk uit de jaren 80 en straalt een vintage stijl uit. Doordat de sneaker zo hoog is ontstaat er een old school look, en biedt het veel comfort en steun tijdens het lopen.

Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘Dusted Clay’

De Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘Dusted Clay’ zijn voor de dames goed te combineren onder verschillende outfits en maken je look compleet! Door de leren bovenkant met suède details krijgt de sneaker een echte speelse look. Daarnaast dienen de suède in ‘Dusted Clay’ kleur en de ingekapselde Air-unit voor extra veel steun tijdens het lopen.

Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Pale Ivory’

Voor degene die houden van een iets sportievere look en comfort is de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Pale Ivory’ een perfect model. Het is een sneaker met een tijdloos design, en door de Air-technologie heb je het gevoel dat je op wolken loopt.

Dit was onze lijst met een top 5 sneakers van JD Sports die je niet mag missen! Welke is jou favoriet? Voor meer populaire sneakers kun je een kijkje nemen op de site van JD.

Bekijk ook eens de Sneakerjagers sneakerzoekmachine voor meer inspiratie rond sneakers.