Skip to content
Newsfeed

Shop de Patta collectie met korting bij Footshop

28 januari 2022 18:30
Shop de Patta collectie met korting bij Footshop

Patta heeft een nieuwe collectie uitgebracht en deze is ook verkrijgbaar bij Footshop. Met de code ‘SNEAKERJAGERS13′ krijg jij 13% korting op een hoop verschillende items, waaronder Patta’s nieuwste collectie.

Patta’s SS22 collectie is pas sinds een week verkrijgbaar en sommige items zijn al uitverkocht. Footshop verkoopt negen artikelen uit deze collectie op hun eigen website.

In de collectie zitten drie verschillende truien. Twee hoodies hebben dezelfde ‘La Flor’ print op de rug en is in het zwart en beige verkrijgbaar. Op de rug staat ‘Team Patta’ met een skelet en een bloem. De andere trui is een groene crewneck met het Patta logo op de borst.

Naast truien verkoopt Footshop ook vier t-shirts. Twee van deze shirts zijn simpel en hebben alleen een kleine P op de linkerborst. Deze shirts zijn verkrijgbaar in koningsblauw en turkoois. De andere twee shirts hebben het Patta logo op de borst en een grote foto van Le Chamossaire op de rug. Deze shirts zijn in het wit en donkergroen.

Bij de groene crewneck hoort ook een groene joggingbroek. Deze broek heeft een cargo stijl en heeft het Patta logo op de heup. Tot slot hoort er ook een canvas jasje in de collectie met een grote graphic op de rechterborst.

De Patta collectie is nu verkrijgbaar bij Footshop en vergeet niet de code ‘SNEAKERJAGERS13’ in te voeren tijdens het afrekenen voor de korting.

Footshop Patta
Footshop Patta
Footshop Patta
Footshop Patta
Footshop Patta
Footshop Patta
Footshop Patta
Footshop Patta