Skip to content
Brand

Shop de Nike kids collectie bij Foot Locker

10 februari 2022 21:15
Shop de Nike kids collectie bij Foot Locker

Bij Foot Locker shop je nu de Nike kids collectie. Van sneakers tot aan kleding items, voor ieder kind is wel wat wils bij Foot Locker. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben wij onze favoriete Nike kids items op een rijtje gezet.

Nike Tuned 1 Essential Phygital

Nike Tuned 1 Essential Phygital
Nike Tuned 1 Essential Phygital

We beginnen onze favoriete picks met een opvallende sneaker. De Nike Tuned 1 Essential Phygital heeft een dynamisch design en heeft golvende overlays. De upper van de sneaker kleurt zwart en de overlays hebben een zilveren kleur. Op het middenpaneel is de Swoosh gezet. Deze kleurt hier neon groen.

Nike Blazer Mid Fm Pack

Nike Blazer Mid Fm Pack
Nike Blazer Mid Fm Pack

De Nike Blazer Mid Fm Pack haalt inspiratie uit de bekende Blazer Mid ’77. De sneaker heeft een witte upper en een hoge fit. Op het middenpaneel is een zwarte Swoosh geplaatst. Ook is er in de Swoosh een kleine Swoosh geplaatst en zien we nog een Swoosh op de enkel. De overlays bij de neus zijn van suède en kleuren beige.

Boys Swoosh Over The Head Hoodie

Nike Boys Swoosh Over The Head Hoody

Deze hoodie voor jongens heeft een retro look. De trui kleurt donkerblauw en heeft twee Swooshes op de voorkant gezet. Ook heeft de hoodie een zak en een capuchon. De elastische banden bij de heup en mouwen houden de trui op zijn plek.

Girls Club Full-zip Hoodie

Nike Girls Club Full-zip Hoody
Nike Girls Club Full-zip Hoody

Ook voor de meiden is er een passende Nike hoodie bij Foot Locker te verkrijgen. Dit item kleurt lichtroze en heeft de Swoosh op de borst gestikt. Het item heeft een ritssluiting en capuchon. Ook zijn er op de voorkant twee zakken gezet. Kortom, een ideaal vest voor sportactiviteiten of voor in een dagelijkse outfit.

Nike Huarache Wild

Nike Huarache Wild
Nike Huarache Wild

De Nike Huarache Wild is een opvallende sneaker. Het paartje heeft een felroze upper en wordt gecombineerd met lichtgrijze overlays. De kraag heeft een felgele kleur gekregen en contrasteert goed met de roze kleur. De gespikkelde middenzool geeft de sneaker een speelse twist.

Dynamo Go sneaker

Nike Dynamo Go
Nike Dynamo Go

Het nieuwe Dynamo Go model van Nike is speciaal ontworpen voor kids. Het model combineert verschillende kleuren en heeft een vrolijke look. Het belangrijkste detail aan de Dynamo Go, is het ronde gat op de tong. Deze is speciaal ontworpen om je vinger in te doen bij het aantrekken van de schoen. Met dit ontwerp wilt Nike kleine kinderen zelfvertrouwen geven wanneer ze zelf hun schoenen kunnen aantrekken.

Nike Girls Club Tracksuit

Nike Girls Club Tracksuit
Nike Girls Club Tracksuit

Een goede tracksuit is het perfecte item voor op het voetbalveld of op het schoolplein. Dit pak kleurt felroze en heeft de Nike brandings op de mouwen en broekspijpen. Op de heup is het Nike logo gezet, evenals op de borst van het jack. Het pak is van elastisch materiaal wat het makkelijk maakt om in te bewegen.

Air Max 90 sneaker

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 is een echte classic. De sneaker heeft een Air Unit bij de hiel. Deze kleurt hier zalmroze. De middenzool kleurt beige en ook de mudguard komt in deze kleur. Het bovenwerk kleurt wit en is van leer. Op de hiel en tong is het Nike logo gezet.

Boys Sportswear Utility tracksuit

Nike Boys Sportswear Utility
Nike Boys Sportswear Utility

Ook voor de jongens is er een passend Nike tracksuit in de Foot Locker collectie te vinden. Het pak kleurt zwart en heeft het Nike logo op de heup van de broek gezet. Ook op het jack komt het logo terug. Op de schouder is een Nike embleem geplaatst.

Nike Blazer Mid

Nike Blazer Mid
Nike Blazer Mid

Onze laatste favoriete pick uit de Nike kids collectie bij Foot Locker, is deze Blazer Mid. De sneaker heeft een hoge fit en een blauwe kraag. Op het middenpaneel is een felgele Swoosh geplaatst. Ook is er een N-tag aan de veters gehangen. Op de tong is het Nike logo in het rood gezet.

Dit zijn een aantal van onze persoonlijke favorieten uit de Nike kids collectie bij Foot Locker. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.