Skip to content
Staff Picks

Scoor tot wel 50% korting tijdens de Footpatrol Final Sale

16 januari 2022 18:00
Scoor tot wel 50% korting tijdens de Footpatrol Final Sale

In de Footpatrol Final Sale shop je nu een hoop artikelen met kortingen die oplopen tot wel 50%. Items als hoodies, sneakers en Bucket Hats kunnen allemaal bij de store gevonden worden. Wij hebben onze favoriete picks voor je op een rijtje gezet.

Nike ACG Mowabb

Nike ACG Mowabb
Footpatrol Final Sale

We starten onze favoriete picks met de Nike ACG Mowabb voor de vrouwen. De sneaker is een high-top model en heeft elementen van de Nike Huarache overgenomen. Zo kun je bij de hiel een zwarte hielclip vinden. Verder kleurt het model paars en zijn de Nike brandings bij de mudguard en hiel in het geel gezet.

Footpatrol ‘Berwick Street Market’ Hoodie

Footpatrol Berwick Street Market Hoodie
Footpatrol Final Sale

Deze ‘Berwick Street Market’ Hoodie kleurt zwart en is mooi te combineren in meerdere outfits. Aan de voorzijde is een foto van een straat markt gestikt met de tekst ‘Soho since forever…” Draag het item met een baggy jean voor de ultieme outfit.

adidas Originals x Midwest Kids Journey Track Pants

adidas x Midwest Kids
Footpatrol Final Sale

Samen met Midwest Kids bracht adidas in 2021 een speciale drop uit. Zo kwamen de twee namen met een Forum Low en bijpassende kledingitems. Deze track pant valt hieronder en kleurt volledig goud. Het item heeft een losvallende pasvorm en op de broekspijpen zijn de adidas strepen gestikt. Ook zijn er drukknopen op de broek te vinden en staat ‘The Journey makes the story better’ onder het adidas logo geschreven.

Nike Air Max Pre-day

Nike Air Max Pre-day
Footpatrol Final Sale

Vervolgens hebben wij de Nike Air Max Pre-day. De sneaker combineert de kleuren groen en oranje. De zolen kleuren off-white en steken bij de hiel van het bovenwerk uit. Dit geeft de sneaker een opvallende look. Verder zijn er Air Units in de zolen te vinden en zijn er ovale gaten in de tong gezet.

Converse x Rokit Utility Vest

Converse x Rokit Utility Vest
Footpatrol Final Sale

Om je outfit een extra boost te geven, hebben wij ook het Converse x Rokit Utility Vest. Het item kleurt zwart en heeft bij het schouderstuk en rug een panter patroon gekregen. Aan de voorkant zijn meerdere zakken gestikt en bij de onderrug zijn reflecterende details gezet.

adidas Originals Ozrah

adidas Originals Ozrah
Footpatrol Final Sale

Een ander tof paartje die jij tijdens de Final Sale van Footpatrol kunt scoren, is de adidas Originals Ozrah. De sneaker heeft een futuristisch design en komt met een wit kleurenschema. Bij de zolen en hiel zijn blauwe elementen te vinden en op de tong staat ‘Ozrah’ geschreven. De zolen zijn verwerkt met adiPRENE. Dit maakt het paar erg comfortabel.

Nike x Off-White Top

Nike x Off-White
Footpatrol Final Sale

Dit top van Nike is samen met Off-White ontworpen en heeft een grafisch patroon. De sportbh heeft een rits bij de kraag en op de borst is het Nike logo gedrukt. Verder zijn er stippen op het item te vinden. Deze lopen door tot op de rug.

Vans x Wacko Maria UA OG Classic Slip-On LX

Vans x Wacko Maria
Footpatrol Final Sale

De Vans x Wacko Maria Classic Slip-On LX is beige en heeft zwarte details gekregen. De samenwerking is geïnspireerd op de oude Vinyl cultuur en dit is vooral te zien aan het voorstuk en hiel van de schoen. Hier zijn meerdere muziekplaten op afgebeeld. Ook is de tong afgewerkt met een zwart randje.

Asics HS1-S Tarther Blast

Asics HS1-S Tarther Blast
Footpatrol Final Sale

De Asics HS1-S Tarther Blast heeft een blauw met grijs kleurenschema en heeft een bovenwerk gemaakt van textiel. Op het middenpaneel is het Asics logo in het zilver geplaatst en de zolen zijn verwerkt met een FlyteFoam technologie. Dit zorgt ervoor dat de schoen dempend en comfortabel is.

Nike Giannis Antetokounmpo NBA T-shirt

NBA T-shirt
Footpatrol Final Sale

We sluiten onze favoriete picks af met een groene NBA T-shirt. Op het shirt staat basketballer Giannis Antetokounmpo afgebeeld met een basketbal in zijn hand. Ook staat ‘Bucks’ op het shirt geschreven, het team waar Giannis in speelt, samen met een handtekening en een Swoosh.

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Final Sale van Footpatrol. Uiteraard kun je op de website nog een hele hoop andere toffe artikelen vinden voor een laag prijsje. Wil je liever zelf door de Final Sale heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!