Skip to content
Newsfeed

Scoor nu 20% korting op de Nike Air Max bij Foot Locker

31 maart 2023 14:00
Scoor nu 20% korting op de Nike Air Max bij Foot Locker

Een nieuw paar Nike Air Max scoren? Maak dan nu gebruik van de 20% korting op vele Air Max modellen bij Foot Locker! Wacht niet te lang en maak tot en met 10 april gebruik van de actie.

De Nike Air Max bestaat al meer dan 30 jaar en we hebben al vele toffe colorways voorbij zien komen. Om jou te inspireren hebben we daarom onze top 5 Air Max op een rijtje gezet die jij nu tegen een voordelige prijs kunt scoren!

1. Nike Air Max 90 Essential ‘Manta Orange’ | DM8265-100

Op zoek naar een sneaker voor de lente en zomer? Dan is de Nike Air Max 90 Essential ‘Mantra Orange’ voor jou! Het bovenwerk van deze sneaker bestaat uit een combinatie van mesh, leer en suede, waarbij de lichte kleuren voor een zomerse look zorgen. Zo is voor het mesh op de toe box een lichtblauwe kleur gebruikt en wit voor het leer op de overlay. Verder heeft de suède mudguard een grijze kleur en komt de oranje kleur terug op de Swoosh, hiel tab en het Nike logo op de tong.

Nike Air Max 90 Essential 'Manta Orange'
Foot Locker
Nike Air Max 90 Essential 'Manta Orange' achterkant

2. Nike Air Max 95 Essential ‘Black’ | CI3705-001

De tweede Air Max in onze top 5 is geïnspireerd op het menselijk lichaam. Wist je namelijk dat de middenzool verwijst naar de ruggengraat, de gefaseerde vlakken naar de spieren, de veterlussen naar de ribben en het bovenwerk van mesh de huid van de schoen is? Verder zorgt het vrij eenvoudige zwart, grijze kleurenschema van de Nike Air Max 95 Essential ‘Black’ voor een clean uiterlijk. Daarnaast beschikt de sneaker over een innovatief vetersysteem voor een persoonlijke pasvorm.

Nike Air Max 95 Essential 'Black'
Nike Air Max 95 Essential 'Black' achterkant

3. Nike Air Max 270 ‘Wolf Grey’ | FD9747-001

Met de Nike Air Max 270 ‘Wolf Grey’ beschik je over een sneaker voor dagelijks gebruik, die bovendien geschikt is voor verschillende activiteiten. Zo zijn ze ideaal voor wandelen, hardlopen en casual uitjes.

Het ontwerp bestaat uit een ademende lichtgrijze mesh basis met donkergrijze overlays. Dit wordt gecontrasteerd door laserblauwe merkaccenten op de toe box, tong, binnenzolen, kraag en de hiel tabs. Daarnaast zijn op de hiel donkergrijze Swooshes zichtbaar. De tussenzool is donkergrijs op de voorvoet en glanzend zwart aan de achterkant met 270 graden zichtbare Air units in het zwart. De finishing touch van deze Air Max 270 is de zwarte, grijze en Laser Blue rubberen buitenzool.

Nike Air Max 270 'Wolf Grey'
Nike Air Max 270 'Wolf Grey' achterkant

4. Nike Air Max Dawn ‘Grey Fog’ | DJ3624-002

De volgende must-have voor je sneakercollectie is de Nike Air Max Dawn ‘Grey Fog’. Deze sneaker is gemaakt van een synthetische suèdemix van ten minste 20% gerecycled materiaal en wordt gecombineerd door vintage hardloopvibes met frisse details. Het ontwerp heeft dus naast een sportief uiterlijk ook nog eens een duurzame stijl! Het design wordt afgemaakt door de Nike Air-demping dat zorgt voor het kenmerkende Nike-comfort.

Nike Air Max Dawn 'Grey Fog'
Nike Air Max Dawn 'Grey Fog' achterkant

5. Nike Air Max 97 ‘Navy Black Blue’ | DQ3955-001

Klaar zijn voor ieder avontuur in alle weersomstandigheden? Niets houd je nog tegen met de Nike Air Max 97 ‘Navy Black Blue’! Het design bestaat uit een ‘Navy’ mudguard dat wordt gecombineerd met bijpassende kleuren op de tong. Dit wordt gecontrasteerd door gespikkelde witte accenten onder het onderliggende zwarte gaas. Verder zijn er zwarte accenten aangebracht op de binnenvoering, de vetersluiting en de treklipjes. Vervolgens zien we een lichtere toon door de University Blue blokken en gestikte lipjes en de witte tussenzool.

 Nike Air Max 97 'Navy Black Blue'
 Nike Air Max 97 'Navy Black Blue' achterkant

We hopen dat deze top 5 Nike Air Max je geholpen heeft bij het vinden van jouw perfecte nieuwe paar sneakers. Wil je graag nog wat extra inspiratie opdoen? Bekijk dan alle schoenen op de Nike Air Max Sale pagina van Foot Locker. Vergeet niet dat de 20% korting geldig is tot en met 10 april, dus wacht niet te lang met je aankoop!