Skip to content
Staff Picks

Scoor deze populaire items uit de nieuwe Nike collectie

21 september 2022 08:55
Scoor deze populaire items uit de nieuwe Nike collectie

Nike breidt zijn aanbod uit en voegt verschillende nieuwe items toe aan de collectie. Van Jordan Brand tot aan Dunks, het merk blijft zijn creativiteit los laten op de beste silhouetten en kledingstukken. Zoek je iets voor te sporten? Of heb je liever iets casuals? Dan ben je bij Nike op het juiste adres! Met deze populaire items uit de nieuwe Nike collectie, ben jij helemaal ready voor iedere activiteit!

Jordan Artist Series by Mia Lee

We beginnen het rijtje met een hoodie, ontworpen door Mia Lee. Met haar kunst geeft ze een levendige draai aan de traditionele trui. De hoodie is gemaakt van geborsteld fleece en komt in een ruime pasvorm, waardoor de trui optimaal comfort kan bieden.

Jordan Artist Series by Mia Lee Women's Fleece Hoodie
Jordan Artist Series by Mia Lee Women's Fleece Hoodie

Nike Forward Hoodie

Als volgt de Nike Forward Hoodie. Deze trui is gemaakt met de nieuwe Forward-technologie. Hiermee is het meest lichtste en duurzame silhouet ooit ontstaan. Het materiaal vermindert de ecologische voetafdruk met gemiddeld 75% en daarnaast zie je er ook nog eens stijlvol uit.

Nike Forward Hoodie Men's Hoodie
Nike Forward Hoodie Men's Hoodie

Nike Sportswear

Dit T-shirt heeft een losse pasvorm, ruime mouwen en licht verlaagde schouders waardoor het shirt ideaal rond je lichaam valt. Het shirt is gemaakt van kantoen. Daarnaast staat op de borst een kleine Swoosh-logo, die de gehele look compleet maakt.

Nike Sportswear Women's T-Shirt
Nike Sportswear Women's T-Shirt

Nike SB

Het volgende T-shirt bevat graphics van een oude Dunk sneaker campagne, wat een stoere look geeft aan het shirt. Door zijn witte kleur past dit shirt bij iedere outfit. Een ruime pasvorm zorgt voor comfort.

Nike SB Skate T-Shirt
Nike SB Skate T-Shirt

Jordan Essentials

Deze trousers van Jordan Brand, zitten comfortabel, waardoor jij kunt ontspannen. De mesh panelen op de pijpen zorgen voor ademend vermogen. De cargozakken sluiten met flappen waarin kleine ritszakken zijn verwerkt. Waardoor je je spullen gemakkelijk mee kunt nemen.

Jordan Essentials Women's Utility Trousers
Jordan Essentials Women's Utility Trousers

Nike Sportswear Solo Swoosh

De Nike Sportswear Solo Swoosh is geïnspireerd op de atletiek. De broek heeft strakke lijnen en is gemaakt van een gekreukte geweven stof. Daarnaast heeft de broek een ruime pasvorm wat zorgt voor dagelijks comfort.

Nike Sportswear Solo Swoosh Men's Tracksuit Bottoms
Nike Sportswear Solo Swoosh Men's Tracksuit Bottoms

Air Jordan 1 Mid SE

De Air Jordan 1 Mid SE ‘Olive Toe’ is ideaal voor het begin van de herfst. De speciale Swoosh op het middenpaneel geeft glans aan je outfit. De sneaker komt in een Light Olive, Black, Sail en White kleurenschema. Een opvallend detail is dat het gehele bovenwerk gemaakt is van canvas.

Air Jordan 1 Mid SE Women's Shoes
Air Jordan 1 Mid SE Women's Shoes

Nike Dunk High Retro

Deze Nike Dunk High heeft een koele grijze basislaag, met overlays in een ‘Dark Beetroot’ kleur. De witte tussenzool en buitenzool met een iets donkere kleur dan de overlays maken dit ontwerp compleet.

Nike Dunk High Retro Men's Shoe
Nike Dunk High Retro Men's Shoe

Dit waren een aantal populaire items uit de nieuwe collectie van Nike! Het merk heeft nog veel meer toegevoegd, neem daarom vooral ook zelf een kijkje op de website via de button hieronder. Wij wensen je veel plezier met shoppen!

Bekijk de Sneakerjagers nieuwspagina voor meer inspiratie!