Skip to content
Upcoming

Scoor de beste Air Max 1’s bij Sneakerhype tijdelijk met €10 korting

3 maart 2023 10:33
Scoor de beste Air Max 1’s bij Sneakerhype tijdelijk met €10 korting

Sneakerhype is een Nederlands resell platform met een breed aanbod aan sneakers, accessoires en lifestyle items. Het merk is in de afgelopen erg bekend geworden onder sneakerliefhebbers in en rondom Nederland en nu sluit Sneakerhype zich aan bij Sneakerjagers.

Om dit te vieren, komt Sneakerjagers met een exclusieve kortingscode. Met de code AIRMAX profiteer je van €10 korting op Nike Air Max 1 sneakers bij Sneakerhype. De kortingscode is geldig op 3 maart 2023. Bekijk hier de top 10 best verkochte Air Max 1’s die nu verkrijgbaar zijn bij Sneakerhype.

Sneakerhype

Bij Sneakerhype scoor je de meest zeldzame en unieke sneakers. Het merk is opgericht door twee sneakerliefhebbers uit Nederland die de missie hadden om de meest exclusieve sneakers en producten te bemachtigen. Met ruim vijf jaar ervaring in de sneaker branche, startten de twee het merk The Sneakerhype, tegenwoordig beter bekend als Sneakerhype.

De store is in de afgelopen maanden enorm gegroeid en heeft een grote achterban op sociale media. Met een breed aanbod aan sneakers, accessoires en lifestyle-items is Sneakerhype een welbekende term geworden onder sneakerliefhebbers in Nederland. De volgende missie van Sneakerhype; Europa overnemen met hun aanbod aan sneakers.

Sneakerhype heeft een brede collectie aan Jordans, Dunks, Yeezy’s, New Balance sneakers en zelfs UGG’s. Naast sneakers vind je hier ook streetart collectibles van Bearbrick, maar bijvoorbeeld ook sneaker kaarsen en veters. Ook heeft het merk veel colorways van het welbekende Air Max 1 silhouet, dat nu met €10 korting te verkrijgen is met de kortingscode AIRMAX.

Top 10 Nike Air Max 1’s

De Nike Air Max 1 is al jarenlang een populair model. De sneaker werd ontworpen in 1987 en wordt tijdens Air Max Day, op 26 maart, gevierd met diverse releases. In teken van Air Max Month is er een top 10 Nike Air Max 1’s bij Sneakerhype opgesteld die op 3 maart 2023 met €10 korting te verkrijgen zijn.

1. Nike Air Max 1 ‘Premium Blueprint’

Nike Air Max 1 'Premium Blueprint'

De Nike Air Max 1 ‘Premium Blueprint’ werd in 2022 gereleased voor Air Max Day. De sneaker werd in dit jaar exclusief uitgebracht voor de regio Noord-Amerika en was dus lastig te verkrijgen in Nederland. Bij Sneakerhype is deze sneaker nu te verkrijgen. De sneaker komt in een wit met lichtblauwe colorway en heeft bijzondere details op de Swoosh en hiel.

2. Nike Air Max 1 PRM ‘Somos Familia’

Nike Air Max 1 PRM 'Somos Familia'

De Nike Air Max 1 PRM ‘Somos Familia’ werd ook in 2022 gereleased en was speciaal voor de Latin Heritage Month ontworpen. Ook deze release is destijds niet uitgekomen in Nederland. De sneaker heeft een opvallende look en combineert verschillende motieven en prints. Op de mudguard is een bloemenprint geplaatst en de Swoosh is met opvallende stitching op het middenpaneel geplaatst.

3. Nike Air Max 1 ‘Dirty Denim’

Nike Air Max 1 'Dirty Denim'

In 2022 vierde Nike het 35-jarige bestaan van het Air Max 1 model en deed dit met de Nike Air Max 1 ‘Dirty Denim’. De sneaker komt in een denim look en combineert suède overlays met een denim upper. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een retro uitstraling.

4. Kasina x Nike Air Max 1 ‘Won-Ang Orange’

Nike Air Max 1 'Kasina Won-Ang Orange'

In 2022 kwam Nike samen met Kasina en bracht twee colorways van het Air Max 1 model uit. De ‘Won-Ang Orange’ heeft een opvallende colorway en combineert verschillende kleuren en motieven. De leren upper komt in een bordeauxrode kleur en de overlay bij het middenpaneel heeft een hairy feel.

5. Kasina x Nike Air Max 1 ‘Won-Ang Grey’

Nike Air Max 1 'Kasina Won-Ang Grey'

De tweede colorway die Kasina en Nike uitbrachten, is ook verkrijgbaar bij Sneakerhype. De ‘Won-Ang Grey’ colorway heeft in tegenstelling tot de ‘Won-Ang Orange’ colorway een ietwat ingetogen look. Het paartje combineert de kleuren grijs, diepblauw en komt met gebroken witte tinten.

6. Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ 2022

Nike Air Max 1 'Crepe Hemp' 2022

De Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ haalt inspiratie uit zijn voorganger; de ‘Crepe’ colorway uit 2004. De sneaker heeft een linnen bovenwerk wat het paar een unieke look geeft. Op het middenpaneel is een lichtblauwe Swoosh geplaatst. Nike brandings verschijnen op de tong, hiel en binnenzool.

7. Nike Air Max 1 ‘Safari’ – 2022 (W)

Nike Air Max 1 'Safari 2022' (W)

Het jaar 2022 was een sterk jaar voor het Air Max 1 model. Zo kwam Nike ook met de ‘Safari’ colorway, exclusief voor de dames. De colorway komt met de welbekende ‘Safari’ print die ook op voorgaande Air Max 1 silhouetten verscheen. De kraag en mudguard hebben het gespikkelde motief gekregen en groene en blauwe details geven de sneaker een speelse twist.

8. Nike Air Max 1 ‘Ironstone’

Nike Air Max 1 'Ironstone'

De Nike Air Max 1 ‘Ironstone’ heeft een strak design. De sneaker komt met een witte upper, gemaakt van mesh. Over het gehele silhouet zijn suède overlays geplaatst die in de ‘Sail’ kleur verschijnen. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst in een donkerbruine kleur. Ook deze colorway is nu te verkrijgen bij Sneakerhype met €10 korting.

9. Nike Air Max 1 SH ‘Treeline’

Nike Air Max 1 SH 'Treeline Skunk'

De Nike Air Max 1 SH ‘Treeline’, ook wel bekend als de ‘Skunk’ colorway, heeft een chique uitstraling. De sneaker komt met een bronzen upper en combineert groene en roze details. De overlays zijn van suède. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Het paartje komt met gespikkelde veters.

10. Nike Air Max 1 ‘Crepe Soft Grey’

Nike Air Max 1 'Crepe Soft Grey'

We sluiten onze top 10 Air Max 1’s af met een recente colorway; de ‘Crepe Soft Grey’. De sneaker komt met een grijze upper en heeft grijsblauwe overlays. De colorway haalt zijn inspiratie uit de ‘Crepe Hemp’ colorway en heeft dezelfde midden- en buitenzool gekregen. Op het middenpaneel zien we de Swoosh.

Dit zijn enkele van de Air Max 1 colorways die momenteel bij Sneakerhype te verkrijgen zijn. Naast Nike Air Max 1’s vind je hier ook jouw favoriete Air Jordan 1’s, Nike Dunks en New Balance silhouetten. Klik op de button hieronder en bekijk het brede aanbod aan sneakers bij Sneakerhype.

Op 3 maart 2023 profiteer je met de kortingscode AIRMAX van €10 korting op Nike Air Max 1 sneakers.