Skip to content
Newsfeed

Sarah Mensah benoemd tot President van Jordan Brand

27 mei 2023 18:00
Sarah Mensah benoemd tot President van Jordan Brand

Nike heeft aangekondigd dat er veranderingen zullen plaatsvinden in de leiderschapsrollen. Sarah Mensah zal de positie President van Jordan Brand overnemen van Craig James. Met de aanstelling van Mensah hoopt Jordan Brand de groei bij consumenten voort te zetten door middel van productinnovatie, het dienen van atleten, het versterken van het merkverhaal en een grotere integratie binnen het bedrijf.

Sarah Mensah maakt geschiedenis als de eerste vrouw die aan het roer zal staan van Jordan Brand. Eerder had Sarah de functie van Vice President/GM van Nike Noord-Amerika, waar ze sinds haar benoeming in 2020 Nike door uitdagende tijden heeft geleid. Deze nieuwe stap markeert niet alleen een overwinning voor vrouwen in de sportindustrie, maar ook een dynamisch spel van stoelendans binnen Nike.

Voormalig President Craig Williams zal namelijk de overstap maken naar de positie van President van Geographies & Marketplace. Daarnaast zal Scott Uzzell, momenteel CEO van Converse, de rol Vice President/GM van Nike Noord-Amerika op zich nemen.

Met deze verschuivingen heeft Nike als doel om baanbrekende innovatie, betrokkenheid, langetermijngroei en winstgevendheid te bereiken.

Benieuwd naar meer nieuws rondom Nike? Bekijk dan de Sneakerjagers nieuwspagina!