Skip to content
Newsfeed

Sale reminder: krijg exclusieve korting bij Freshcotton

6 maart 2022 09:58
Sale reminder: krijg exclusieve korting bij Freshcotton

Vandaag, zondag 6 maar 2022t, is de laatste dag om een nieuwe outfit bij Freshcotton te scoren met 15% korting. Onze vrienden van Freshcotton hebben een exclusieve korting voor onze community van Sneakerjagers. Met de kortingscode ‘SNKRJGRS15‘ krijg je 15% korting op een hoop verschillende items. De code is niet geldig op artikelen in de sale.

Het aanbod van Freshcotton is erg groot. Je kan bij de webshop terecht voor kleding van een hoop verschillende merken. Ben je een groot fan van merken als Stüssy, Carhartt WIP, Dickies, Arte Antwerp en Ølaf? Dan ben je hier aan het juiste adres. De nieuwste collecties van deze merken zijn bij Freshcotton verkrijgbaar.

Naast een groot aanbod van kleding hebben ze ook een groot aanbod aan sneakers. Je kan bij Freshcotton terecht voor sneakers van Nike, adidas, New Balance, ASICS en nog veel meer andere merken. Wissel je liever af met schoenen en draag je ook graag Dr. Martens en Clarks? Ook dan ben je bij Freshcotton aan het juiste adres.

Met de exclusieve Sneakerjagers kortingscode ‘SNKRJGRS15‘ krijg je 15% korting op een hoop verschillende producten bij Freshcotton. De actie stopt vanavond om middernacht, dus wees er nog snel bij om een nieuwe outfit te scoren!

Don’t sleep on this one and head over to get yourself a fresh jacket, tee, pair of sneakers or even an entire outfit.