Skip to content
Newsfeed

Rihanna’s draagt Maison Margiela MM6 x Salomon Cross Low tijdens Super Bowl optreden

13 februari 2023 14:10
Rihanna’s draagt Maison Margiela MM6 x Salomon Cross Low tijdens Super Bowl optreden

Op 12 februari 2023 werd de finale van het American football seizoen gespeeld genaamd de Super Bowl. Naast dat de Super Bowl een van de grootste sport evenementen van het jaar is, draait het ook om het optreden die gegeven wordt in de rust. Het optreden wordt de Halftime Show genoemd en werd dit jaar door niemand minder dan Rihanna gegeven. Wij gaan uitchecken welke sneakers RiRi droeg.

Rihanna is eindelijk terug van weggeweest! Na zeven jaar niet op het podium te hebben gestaan, kwam zij gisternacht terug. In een all-red outfit, met bijpassende rode sneakers. De zangeres droeg namelijk de Maison Margiela MM6 x Salomon Cross Low collab.

Dit paartje is één van de vijf colorways die Maison Margiela en Salomon in november 2022 hebben uitgebracht. De twee merken hebben het outdoor karakter van Salomon gecombineerd met het high fashion karakter van het franse merk Maison Margiela.

Hieronder zie je een aantal foto’s van Rihanna die de Maison Margiela MM6 x Salomon Cross Low tijdens de Halftime show draagt. Ben jij ook benieuwd wie in 2022 optrad tijdens de Halftime show, en vooral welke sneakers hij droeg? Check dan even dit artikel uit >>

Wil jij meer artikelen over sneakers lezen? cCheck dan de Sneaker News pagina van Sneakerjagers uit!

Rihanna dansend tijdens Halftime show van voor
Rihanna tijdens de Halftime show met een hand i de lucht
MM6 Maison Margiela x Salomon Cross Low van de zijkant