Skip to content
Newsfeed

Rihanna gespot in mogelijk volgende Fenty x PUMA King Avanti collab

19 juni 2023 12:00
Rihanna gespot in mogelijk volgende Fenty x PUMA King Avanti collab

Riri is terug van weggeweest! Eind maart 2023 maakte PUMA bekend dat de zangeres terug keerde bij het merk. Onder de naam Fenty brachten de twee namen in het verleden al diverse collecties uit. Nu is Rihanna gespot in een mogelijk volgende Fenty x PUMA collab.

Robyn Rihanna Fenty, beter bekend als Rihanna, is terug bij PUMA. De zangeres en moeder van twee samen met vriend A$AP Rocky, werd recent gespot in een nog niet eerder vertoonde Fenty x PUMA sneaker. Het gaat hier om het King Avanti model, een nog niet eerder gebruikte sneaker in de Fenty lijn.

De PUMA King Avanti werd in 1998 geïntroduceerd in een Jil Sander collab. Het model haalt zijn inspiratie uit de voetbalschoenen van het Duitse sportmerk en komt met een lifestyle buitenzool. In de eerste beelden van de mogelijke volgende collab, zien we een zwart met witte colorway van het silhouet.

Op de tong verschijnt het gouden Fenty logo, hintend naar de samenwerking tussen Rihanna en PUMA. Het King Avanti model lijkt een geschikte keuze voor de Fenty collab. De sneaker omarmt streetstyle en comfort, de twee speerpunten van de Fenty lijn.

PUMA heeft de mogelijk volgende collab nog niet bevestigd. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder en houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.