Skip to content
Upcoming

Restock alert: Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ & Slide ‘Dark Onyx’

6 maart 2024 16:38
Restock alert: Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ & Slide ‘Dark Onyx’

De Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ en de adidas Yeezy Slide ‘Dark Onyx’ zijn binnenkort weer verkrijgbaar! We hebben onlangs vernomen dat adidas van plan is om de laatste voorraad YEEZY sneakers in maart 2024 te verkopen. Je kunt hier meer lezen over adidas Yeezy in 2024 >>

Tot donderdag 7 maart 2024 om 10:00 uur kun je je inschrijven voor de Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ en de Slide ‘Dark Onyx’ via adidas Confirmed. Bovendien zullen alle ontwerpen verkrijgbaar zijn in family sizing. Ontdek hier alles wat je moet weten!

adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ | HP8739

De adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ komt in een donkergrijze colorway die bijna zwart lijkt. Het Foam RNNR model staat bekend om zijn unieke ontwerp, wat te zien is aan de verschillende gaten op het bovenwerk die allemaal abstracte vormen hebben gekregen. Het silhouet is gemaakt van EVA-schuim en algenmateriaal, waardoor de RNNR niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam is.

adidas Yeezy Slide ‘Dark Onyx’ | ID5103

De adidas Yeezy Slide werd voor het eerst geïntroduceerd in 2019 en valt op door zijn opvallende ontwerp met een grove look. Ze zijn ook gemaakt met EVA-schuim, wat zorgt voor ultiem comfort. De geruite binnenkant zorgt voor grip aan de binnenkant en de dynamische buitenzool zorgt voor grip aan de buitenkant. Het adidas logo is te zien op de buitenzool en gedrukt op de hiel.

Where to cop?

De Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ en de adidas Yeezy Slide ‘Dark Onyx’ krijgen een restock via adidas Confirmed in family sizing! Je kunt je bij adidas Confirmed inschrijven tot donderdag 7 maart 2024 om 10:00 uur en met een beetje geluk kun je de kicks dan kopen.

Let op: we raden aan om bij beide ontwerpen minstens 1 maat groter dan je normale maat te bestellen.

Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van meer adidas Yeezy releases en restocks in 2024 en andere gehypte sneaker releases!