Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Nike ‘Mica Green’ Pack

2 mei 2023 14:14
Release reminder: Nike ‘Mica Green’ Pack

Op 3 mei 2023 om 09:00 zal Nike twee iconische sneakers uitbrengen, gebundeld in de Mica Green Pack. Hier hebben we het natuurlijk over de Dunk Low en Air Force 1! Alles over deze release kom je hieronder te weten.

Nike Air Force 1 ’07 ‘Mica Green’

De Nike Air Force 1 wordt als sinds 1982 beschouwd als een icoon in de sneakerwereld. Het was namelijk de eerste basketbalschoen met Nike Air. Maar dit innovatieve karakter heeft sindsdien plaatsgemaakt voor zijn status als tijdloos straaticoon.

Ook de Nike Air Force 1 ’07 ‘Mica Green’ is een prachtige toevoeging aan de AF1-familie. Deze Air Force is namelijk voorzien van tumbled leer en premium canvas in een stijlvolle Mica Green kleur. Verder weerspiegelt de constructie van deze sneaker het tijdperk van de jaren 80, maar combineert het alles waarvan je houdt in deze moderne stijl. Het subtiele kleurenschema met de bijpassende buitenzool en Coconut Milk accenten maken het de perfecte finishing touch aan elke outfit.

Nike Dunk Low ‘Mica Green’

Ook de Nike Dunk trekt al jarenlang de aandacht van sneakerheads over de hele wereld. Voor vele is het dan ook een onmisbaar item geworden voor hun sneakercollectie.

Een van de vele Dunks die we deze lente en zomer zullen zien verschijnen is de Nike Dunk Low ‘Mica Green’. Enigszins ongebruikelijk is deze Dunk Low niet uitsluitend van leer gemaakt. Zo is voor de basis en tong gekozen voor een Photon Dust en Mica Green canvas. Hierbij komt het laatste overeen met de aangrenzende veters en de lederen overlays. Verder schittert de tumbled Swoosh in off-white, als aanvulling op de vintage touch van de sail tussenzool eronder.

De Nike Mica Green Pack zal releasen op 3 mei 2023 om 09:00 bij Nike SNKRS en geselecteerde retailers. Houd daarom onze releasekalender in de gaten en download de Sneakerjagers app om deze iconische sneakers toe te kunnen voegen aan je collectie!

Nike Dunk Low Mica Green zijkant
Nike Dunk Low Mica Green onderkant
Nike Dunk Low Mica Green bovenkant
Nike Dunk Low Mica Green achterkant
Nike Dunk Low Mica Green
Nike Dunk Low Mica Green toebox
Nike Dunk Low Mica Green zool
Air Force 1 Mica Green
Air Force 1 '07 Mica Green onderkant
Air Force 1 '07 Mica Green bovenkant
Air Force 1 Mica Green achterkant
Air Force 1 '07 Mica Green
Air Force 1 '07 Mica Green toebox
Air Force 1 Mica Green zool