Skip to content
Upcoming

Release reminder: Nike Dunk Low WMNS ‘Light Armory Blue’

24 januari 2024 10:00
Release reminder: Nike Dunk Low WMNS ‘Light Armory Blue’

De volgende release van Nike komt eraan! Het betreft een Dunk Low WMNS variant met een kleurenpalet van Photon Dust, Light Smoke Grey en Light Armory Blue. Hieronder vind je meer informatie over deze aankomende release.

Nike Dunk Low WMNS ‘Light Armory Blue’ | FZ3779-025

De sneaker kenmerkt zich door een robuuste suède constructie die bijdraagt aan het unieke uiterlijk van dit paar. De zachte blauwe tinten harmoniëren perfect met de subtiele grijze ondertonen en witte veters. Daardoor is het een veelzijdige keuze die goed past bij diverse outfits!

Nike Dunk Low WMNS 'Light Armory Blue' FZ3779-025
Nike Dunk Low WMNS 'Light Armory Blue'

Verder zijn de geweven Nike Air logo’s te vinden op de tong, hiel en binnenzool, terwijl suède Swooshes pronken op de zijkanten. Het geheel wordt afgerond met witte tussenzolen bovenop ijsblauwe rubberen buitenzolen.

Dunk Low WMNS 'Light Armory Blue' Nike logo
Nike Dunk Low WMNS 'Light Armory Blue' Swoosh en veters

De Nike Dunk Low WMNS ‘Light Armory Blue’ biedt dus een prachtige combinatie van stijl en comfort. Je kunt deze sneaker scoren via de website van Nike en geselecteerde retailers vanaf 25 januari 2024. Ga voor een compleet overzicht van verkooppunten nu naar de Sneakerjagers releasekalender!