Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Nike Dunk Low LX WMNS ‘Croc’ Pack

3 april 2024 14:00
Release reminder: Nike Dunk Low LX WMNS ‘Croc’ Pack

Eén van de nieuwste uitvoeringen van de Nike Dunk is de ‘Croc’ variant. Vanaf 4 april 2024 zullen twee nieuwe colorways verkrijgbaar zijn, namelijk de Nike Dunk Low LX WMNS ‘Black Croc’ en ‘Team Red Croc’. Alle releasedetails vind je hieronder!

Nike Dunk Low LX WMNS ‘Black Croc’ | FJ2260-003

Bij beide Dunks ligt de focus op de krokodillenprint, die moeiteloos klassieke en moderne stijlen combineert en een gedurfde uitstraling creëert. Samen met de glanzende look springen de sneakers er echt uit en trekken ze direct de aandacht.

De ‘Black Croc’ is uitgevoerd in de kleuren Phantom, zwart, Sail en Gum Light Brown, waarbij het een strakke leren basis heeft met perforaties voor extra ademend vermogen op de neus. Het comfort wordt verder verbeterd door een mesh binnenvoering.

Het Metallic Gold Nike-logo op de tong voegt een vleugje luxe toe, samen met de tonale Nike tekst op de hiel. Het ontwerp wordt compleet gemaakt met een Sail tussenzool en een stevige gum rubberen buitenzool.

Nike Dunk Low LX WMNS 'Black Croc' FJ2260-003
Nike Dunk Low LX WMNS 'Black Croc' FJ2260-003

Nike Dunk Low LX WMNS ‘Team Red Croc’ | FJ2260-004

Daarnaast is de ‘Team Red Croc’ samengesteld uit een elegant kleurenpalet van Phantom, Dark Team Red, Sail en Gum Light Brown. Ook deze sneaker is voorzien van perforaties op de toe box en natuurlijk het krokodillenleer, ditmaal in Team Red.

Een gouden Nike-logo siert de tong en de ton sur ton Nike tekst is terug te zien op het hiellipje. Tot slot rust de sneaker op een Sail gestikte tussenzool, gecombineerd met een tijdloze gum rubberen buitenzool.

Nike Dunk Low LX WMNS 'Team Red Croc' FJ2260-004
Nike Dunk Low LX WMNS 'Team Red Croc' FJ2260-004
43einhalb

Zowel de Nike Dunk Low LX WMNS ‘Black Croc’ als de ‘Team Red Croc’ is vanaf 4 april 2024 verkrijgbaar. Je kunt de sneakers scoren bij Nike en geselecteerde retailers. Neem een kijkje bij de Sneakerjagers releasekalender voor een volledig overzicht van verkooppunten!