Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Jarritos x Nike SB Dunk Low ‘Phantom and Malachite’

8 mei 2023 20:44
Release Reminder: Jarritos x Nike SB Dunk Low ‘Phantom and Malachite’

Les je dorst met een vleugje Jarritos in de verfrissende Nike SB Dunk Low die 10 mei 2023 om 09:00 uitkomt. Trek een fles open en ontdek alle releaseinformatie van de Jarritos x Nike SB Dunk Low ‘Phantom and Malachite’ hieronder!

Het ontwerp van de sneaker is gebaseerd op de levendige kleuren van de Jarritos-frisdrankflessen en hun kenmerkende logo. Maar daarnaast ook op de geschiedenis van het Mexicaanse frisdrankmerk en de originele canvas zakken die werden gebruikt om fruit te verzamelen. Denk hierbij aan de kleuren ‘Phantom’, ‘Safety Orange’ en ‘Malachite’.

Verder is het bovenwerk van premium wit leer met hennep overlays. Hier zorgt het witte leer voor een strakke en simplistische uitstraling, terwijl de hennep overlays textuur en diepte aan het design toevoegen. Andere opvallend detail van de Jarritos SB Dunk Low is de co-branding op het tonglabel. Of de extra Jarritos-branding op de back tab en zijkanten van de hiel. De finishing touch van het design zijn de frisse kleuren en illustraties op de binnenzool. Dit is bovendien een eerbetoon aan het iconische ‘Little Jugs’-logo.

De samenwerking tussen Nike en Jarritos heeft geresulteerd in een opvallend ontwerp dat perfect past bij de cultuur en esthetiek van de skatewereld. Dus ben je een liefhebber van skateboarden en sneakers, of wil je gewoon iets unieks toevoegen aan je collectie? Dan is de Jarritos x Nike SB Dunk Low ”Phantom and Malachite’ een perfecte keuze!

Je kunt de sneaker scoren op 10 mei 2023 om 09:00 bij Nike SNKRS en verschillende geselecteerde retailers. Check alle aanbieders op onze releasepagina en ontvang updates via de Sneakerjagers app!

Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom and Malachite'
Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom and Malachite' onderkant
Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom'
Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom and Malachite'
Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom and Malachite' achterkant
Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom'
Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom and Malachite' toebox
Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom and Malachite' Jarritos logo
Jarritos x Nike SB Dunk Low 'Phantom and Malachite' binnenzool