Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Foot Locker x Nike Air Max Plus ‘Marseille’

23 augustus 2023 14:00
Release reminder: Foot Locker x Nike Air Max Plus ‘Marseille’


Op 24 augustus 2023, om 09.00 uur ’s ochtends, wordt de Foot Locker x Nike Air Max Plus ‘Marseille’ gelanceerd bij zowel Foot Locker als Nike. Na de ‘Saint-Denis’, ‘Brixton’ en ‘Berlijn’, is het duo opnieuw samengekomen voor de Air Max Plus ‘Marseille’. Het is een eerbetoon aan een club die diep geworteld is in de voetbalcultuur – Olympique de Marseille. Zorg ervoor dat je klaar bent om dit pareltje aan je collectie toe te voegen!

De Foot Locker x Nike Air Max Plus ‘Marseille’ is een eerbetoon aan Olympique de Marseille, een voetbalclub met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1899. Deze Franse club staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende overwinningen, maar ook om hun gepassioneerde supporters.

Met het Stade Vélodrome stadion als thuisbasis, waar menig voetbalhart sneller van gaat kloppen, straalt de Foot Locker x Nike Air Max Plus ‘Marseille’ de karakteristieke kleuren van de club uit. Een palet dat doet denken aan de wit-blauwe tenues waarin de spelers het veld betreden.

Het bovenwerk straalt in wit met blauwe accenten rondom de veters en TPU-afwerkingen. De basis is voorzien van een ‘grid’-effect, dat zijn inspiratie haalt uit het Vélodrome-stadion. Als eerbetoon prijkt op de tong een label met het clubembleem en een parelgrijze tekst: ‘Marseille Resplendit Par Ses Hauts Faits’ (Marseille schittert door zijn grootsheid).

Het geheel rust op een witte tussenzool met blauw getinte Air-units voorop en gele onder de hiel.

Air Max Plus
Air Max Plus
Foto van Bleu Mode

De Foot Locker x Nike Air Max Plus ‘Marseille’ zal uitkomen op 24 augustus 2023, om 09.00 uur ’s ochtends bij Nike en Foot Locker. Bekijk onze releasekalender hieronder om te zien bij welke shops je het unieke ontwerp kan scoren.