Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: Air Jordan 2 ‘Cement Grey’

4 mei 2023 17:23
Release Reminder: Air Jordan 2 ‘Cement Grey’

Op 6 mei 2023 komt de Air Jordan 2 Retro ‘Cement Grey’ uit bij verschillende retailers. De ‘Cement Grey’ zal verschijnen in vele maten. Je kunt de sneaker coppen voor volwassenen, maar ook voor basisschoolleerlingen (GS), kleuters (PS) en peuters (TD). Lees hier meer over de release.

De opvolger van de bekende Air Jordan 1 hebben we zien terugkeren in OG colorways zoals de OG ‘Chicago’ en in nieuwe colorways als de ‘Lucky Green’. Nu wordt de welbekende ‘Cement Grey’ naar het Air Jordan 2 model gebracht.

De nieuwe Air Jordan 2 heeft een minimalistisch en strak uiterlijk. Je ziet het ‘Cement Grey’ element terugkomen op verschillende details, waaronder op het Air Jordan logo op de tong. Naast de terugkomende elementen van grijs, maakt de sneaker ook gebruik van gebroken witte elementen. De off-white kleur zorgt voor een vintage look.

Ondanks dat de buitenkant van het silhouet de onopvallende kleuren wit en grijs gebruikt, brengen de binnenzolen een echte pop of colour. De insoles lijken geïnspireerd te zijn op een van de meest bekende foto’s van Michael Jordan. Op de foto neemt de basketballer de Jumpman pose aan terwijl je op de achtergrond een skyline bij zonsondergang ziet. De onlangs uitgekomen Air Jordan 1 Retro High OG ‘Skyline’ haalt ook zijn inspiratie uit deze iconische foto.

Ga jij proberen de Air Jordan 2 ‘Cement Grey’ te scoren? Zet dan je wekker voor 6 mei 2023 om 09:00 uur en bekijk in onze release kalender waar de sneaker zal uitkomen.

Air Jordan 2 Retro 'Cement Grey' zijkant
Air Jordan 2 Retro 'Cement Grey' zijkant
Air Jordan 2 Retro 'Cement Grey' het paar van de zijkant
Air Jordan 2 Retro 'Cement Grey' het paar van boven
Air Jordan 2 Retro 'Cement Grey' het paar van achteren
Air Jordan 2 Retro 'Cement Grey' de binnenzolen