Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Skyline’

7 april 2023 08:02
Release Reminder: Air Jordan 1 Retro High OG ‘Skyline’

Het is algemeen bekend dat de Air Jordan 1 een legendarisch model is. De Jordan Brand en Nike brengen ons regelmatig heruitgaven van OG colorways of geven het model een moderne update. De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Skyline’ brengt op een nieuwe manier een ode aan de legacy van de Jordan 1. De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Skyline’ zal uitkomen op 8 april 2023 bij Nike en enkele andere retailers.

Lees in dit artikel alle informatie over het model en de release.

We kennen allemaal de legendarische Jumpman dunk pose van Michael Jordan. Het logo is gebaseerd op een foto die is gemaakt voor Life Magazine, net voor de Olympische Spelen van 1984. De foto is buiten gemaakt, de legendarische basketballer neemt de Jumpman pose aan terwijl de zon ondergaat.

De aankomende Jordan 1 is een groot eerbetoon aan de foto uit Life Magazine. De sneaker neemt het kleurenschema van de zonsondergang van de foto geheel over. De gradient kleurenstelling op de overlays is gezet op een soort denim materiaal. De overige onderdelen zijn wit of zwart gekleurd zodat de volle aandacht is gericht op de ‘Skyline’ overlays.

Nike

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Skyline’ zal releasen op 8 april 2023 bij Nike en andere retailers. Klik op de button voor een up-to-date overzicht van alle release informatie.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Skyline'

DX0054-805 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

Laat in de Instagram post hieronder weten wat jij van deze Jordan 1 vindt! Tim & Tom geven de sneaker een acht.

Air Jordan 1 High OG "Skyline" zijkant witte achtergond
Air Jordan 1 High OG "Skyline"achterkant
Air Jordan 1 High OG "Skyline" onderkant
Air Jordan 1 High OG "Skyline" zijkanr
Air Jordan 1 High OG "Skyline" bovenkant