Skip to content
Newsfeed

Reebok gaat samenwerking aan met Tobe Nwigwe voor Herfst 2024 collectie

10 januari 2024 12:43
Reebok gaat samenwerking aan met Tobe Nwigwe voor Herfst 2024 collectie

Reebok heeft de lancering van een nieuwe samenwerking met Tobe Nwigwe aangekondigd. De gezamenlijke collectie, genaamd “Reebok by Chukwu”, zal haar debuut maken in het najaar van 2024. Het omvat een reeks sneakers en kleding die gezamenlijk ontworpen zijn.

Tobe Nwigwe is een Grammy genomineerde rapper, zanger, acteur en voormalig college-ster en brengt passie en creativiteit in al zijn ondernemingen. Deze nieuwe samenwerking bouwt voort op zijn revolutionaire stijl en creativiteit, wat perfect aansluit bij de missie en geschiedenis van het iconische merk Reebok.

“Het is een eer voor mij om samen te werken met een merk als Reebok, dat zoveel iconische momenten in de cultuur belichaamt en tijdloze ontwerpen heeft die generaties overspannen. Ik herinner me nog hoe ik op de middelbare school ruzie had met een van mijn beste vrienden over wie als eerste de nieuwste Question-release kon bemachtigen. Ik ben enthousiast om mijn visie te delen en onze werelden samen toe te voegen om iets heel bijzonders te creëren,” verklaarde Nwigwe.

Hoewel er nog geen officiële details zijn vrijgegeven, zijn de verwachtingen dat Tobe Nwigwe, naast kleding, betrokken zal zijn bij enkele van de meest kenmerkende silhouetten van Reebok. Denk bijvoorbeeld aan de Club C, Classic Leather en mogelijk zelfs enkele basketbalsilhouetten zoals de Question.

Blijf op de hoogte via onze Instagrampagina en nieuwssectie voor meer updates, zodra we meer ontdekken over de Reebok by Chukwu collectie!

Tobe Nwigwe x Reebok
Tobe Nwigwe familie met Reebok collectie