Skip to content
Newsfeed

PUMA x Sneakerjagers talks Sneakerness 2023

13 juni 2023 18:18
PUMA x Sneakerjagers talks Sneakerness 2023

Afgelopen maand vond Sneakerness plaats in de Kromhouthal, Amsterdam. Met tientallen stands en een honderden sneakers was ook deze editie weer een groot succes. Ook Sneakerjagers was aanwezig en deed live talks met PUMA. In de talks met het thema ‘PUMA celebrating 50 years of Hip hop’ werden verschillende gasten verwelkomd in de studio van de Kromhouthal.

In het weekend van 27 en 28 mei 2023 vond Sneakerness plaats in Amsterdam. De grootste sneakerbeurs van Europa is al jaren een hotspot voor sneakerliefhebbers en resellers. Met tientallen stands, verschillende resellers en designers, toffe activiteiten en niet te vergeten; enorm veel sneakers, was Sneakerness ook dit jaar een groot succes. Lees hier de recap van Sneakerness 2023.

PUMA x Sneakerjagers Sneakerness 2023
Foto’s Sneakerjagers

Speciaal voor Sneakerness 2023 kwam Sneakerjagers samen met PUMA. Gestyled in de klassieke PUMA Clyde verwelkomden we verschillende gasten waaronder 4SHOBANGERS, Tim Beumers, DJ Turne en DJ Culture in de studio van de Kromhouthal. Rondom het thema ‘PUMA celebrating 50 years of Hip hop’ werden er talks gehouden waarin er gesproken werd over de invloeden van hiphop en sneakers.

In de talks kwamen thema’s als graffiti, dj’s, breakdance en natuurlijk hiphop voorbij. Aan de hand van oude fragmenten werd er gepraat, gelachen en gediscussieerd. Tim Beumers was te spotten in de recent gereleasde RHUIGI x Puma Suede ‘B-boy’.

Mocht je de talks gemist hebben tijdens Sneakerness, geen stress! De PUMA x Sneakerjagers talks zijn via het Sneakerjagers YouTube-kanaal te bekijken. Bekijk hieronder de PUMA talk met Richard van Tiggelen. De talks met 4SHOBANGERZ, DJ Turne en John Agesilas zijn ook terug te vinden op het Sneakerjager YouTube-kanaal.

Mocht je geïnspireerd zijn na het horen van het verhaal van PUMA, neem dan direct een kijkje in hun nieuwe collectie.

Sneakerness 2023
Sneakerness 2023
Sneakerness 2023