Skip to content
Newsfeed

PUMA Velophasis event in Berlijn recap

15 februari 2023 21:08
PUMA Velophasis event in Berlijn recap

Op 11 en 12 februari 2023 introduceerde PUMA hun nieuwe silhouet; de Velophasis. De sneaker heeft een sportief silhouet en haalt zijn inspiratie uit de PUMA hardloopschoenen uit de jaren 2000. Sneakerjagers was aanwezig op de release party in Berlijn.

Afgelopen weekend werd het nieuwe PUMA Velophasis model in stijl geïntroduceerd. Het silhouet, gereleased in drie colorways, heeft een strakke look en combineert de kenmerkende stijl uit 2000 met innovatieve technologieën anno 2023. De release van de sneaker werd gevierd met een bijzonder event en Sneakerjagers was uitgenodigd.

PUMA VELOPHASIS PHASED launch event
Sneakerjagers
PUMA VELOPHASIS PHASED launch event

Tijdens het PUMA Velophasis event in Berlijn werd er een workshop gehouden door Richard Green waarin creativiteit centraal stond. In deze workshop konden de aanwezigen hun eigen Velophasis sneaker in gips gieten en hun eigen paartje customizen. Met verf en chains werden er allerlei unieke designs gecreëerd.

Compleet uitgerust in een overal en custom PUMA beschermbril, mocht men ook hun eigen sneaker uit een gipsblok slaan. De aanwezigen kregen een eigen hamer en mochten losgaan op het blok om een colorway van het nieuwe silhouet te bemachtigen. De sneaker, verpakt in plastic om beschadiging te voorkomen, mocht vervolgens mee naar huis genomen worden.

Het event was voorzien van verschillende eet- en drinkgelegenheden en werd afgesloten met een launch party. Kortom, een bijzondere dag voor een unieke sneaker. Wij van Sneakerjagers willen PUMA bedanken voor de uitnodiging! De PUMA Velophasis is nu verkrijgbaar bij PUMA. Klik op de button hieronder om de sneaker te bekijken.