Skip to content
Newsfeed

PUMA MB.02 arriveert in een nieuwe ‘Whispers’ colorway

25 mei 2023 08:00
PUMA MB.02 arriveert in een nieuwe ‘Whispers’ colorway

Aanvankelijk was de lancering van de tweede sneaker van Lamelo met PUMA gepland aan het begin van het seizoen 2022-23 en heeft de sneaker een breed scala aan colorway gekregen. Van de Rick and Morty-thema’s tot de bekende ‘Galaxy’-esthetiek. Ondanks dat Lamelo komend seizoen hoogstwaarschijnlijk op het MB.03 silhouet zal spelen, toont PUMA nu de MB.02 ‘Whispers’. De sneaker dropt op 26 mei 2023.

De PUMA MB.02 ‘Whispers’ heeft een frisse touch gekregen en komt met ‘Frosted Ivory’-coating. De sneaker heeft een nylon voering en buitenzool. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en komt in een off-white colorway. De ‘winged’ overlays zijn van TPU-materiaal en geven de sneaker een unieke touch.

De sneaker is echter niet volledig monochroom. Zwarte details op de tong en hiel contrasteren goed met het bovenwerk. Kortom, een opvallende sneaker die je zeker in de gaten moet houden voor de komende zomer.

De PUMA MB.02 ‘Whispers’ wordt uitgebracht op 26 mei 2023. Wil je op de hoogte blijven van releases zoals deze? Zorg ervoor dat je onze Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten houdt. Bekijk ook onze Sneakerjagers Instagram voor meer sneaker content.