Skip to content
Staff Picks

PUMA komt met lifestyle deals

14 mei 2022 18:35
PUMA komt met lifestyle deals

PUMA komt dit weekend met lifestyle deals! Je krijgt van vrijdag 13 mei 2022 tot en met zondag 15 mei 2022, tot wel 30% korting op verschillende items! Om gebruik te maken van deze actie, moet je niet vergeten om bij het afrekenen de code ‘LIFESTYLE‘ toe te voegen.

De code is geldig op verschillende sneakers, waardoor je dus een paartje kunt aanschaffen voor een zeer laag prijsje. Wie houdt daar nou niet van? Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van verschillende kicks die met hoge korting te koop zijn. Zit er toch niets voor je tussen? Neem dan vooral zelf een kijkje via de button hieronder, op de website van PUMA!

Karmen L Women’s Trainers

De Karmen is een schoen voor vrouwen met een wit leren bovenwerk. Daarnaast hebben de sneakers een platformzool. Er is moderne metallic branding aangebracht op het middenpaneel.

Karmen L Women's Trainers

Cali Star Metallic Youth Trainers

Deze sneaker is een strakke sneaker met een soepel bovenwerk van imitatieleer. Daarnaast bevat de schoen perforaties zodat de sneaker kan ademen. De opvallende metallic branding maakt het ontwerp af.

Cali Star Metallic Youth Trainers

Carina Raw Metallics Women’s Trainers

De Metallic sneakers hebben een retro platformzool. Daarnaast zijn er verschillende details te vinden op de schoen zoals de metallic accenten. Een SoftFoam+ voetbed zorgt voor comfort tijdens het lopen.

Carina Raw Metallics Women's Trainers

Carina Logomania Women’s Trainers

De Carina Logomania sneaker heeft een opvallende vorm, dit komt vooral door de retro platformzool. Er zijn veel merkaccenten op de sneaker aangebracht, dit kun je zien op de tong, veters en het middenpaneel. Het SoftFoam+ voetbed in de schoen biedt je de hele dag comfort.

Carina Logomania Women's Trainers

Xetic Halflife Oil and Water Training Shoes

Dit frisse silhouet wordt versterkt door een reflecterende print, waardoor je opvalt in het donker. PUMA’s Xetic dynamische tooling zorgt voor hoogwaardige demping. Het voorvoet biedt ProFoam Lite-responsiviteit. Een zeer comfortabele schoen die je niet teleur zal stellen.

Xetic Halflife Oil and Water Training Shoes

Tori Women’s Trainers

Deze sneaker is geïnspireerd op de jaren 80, waardoor ze de perfecte balans vormen tussen klassiek en modern. Het bovenwerk komt in een mix van getextureerd en glad leer, wat een stoere look geeft aan de schoen. Net als de verhoogde zool.

Tori Women's Trainers

ST Runner v3 Mesh Trainers

Deze sneaker heeft een lichtgewicht EVA-tussenzool en een SoftFoam+ inlegzool, wat zorgt voor optimaal comfort. De sneaker komt in een zwart met witte kleur waardoor de schoen met veel kleren te matchen is.

ST Runner v3 Mesh Trainers

R78 Runner Trainers

De R78 is gebaseerd op de Cabana en heeft allemaal de verwijzingen naar de harloopscene. Het design is geïnspireerd door de jaren 70. Door het gebruik van nylon, ripstop en imitatiesuède heeft de sneaker toch een trendy look gekregen.

R78 Runner

Dit was ons overzicht van sneakers, zit er toch niets voor je bij? Neem dan vooral een kijkje op de website van PUMA. Vergeet niet om de kortingscode ‘LIFESTYLE‘ toe te voegen aan je winkelwagen om te profiteren van 30% korting op verschillende items van PUMA. Wij wensen jullie heel veel plezier met shoppen!