Skip to content
Newsfeed

PUMA en Perks and Mini komen tonen Sping/Summer 23 collectie

18 april 2023 19:21
PUMA en Perks and Mini komen tonen Sping/Summer 23 collectie

In 2022 kwamen PUMA en Perks and Mini voor het eert samen voor een Fall/Winter capsule, nu bundelen de twee wederom hun krachten voor een SS23 collectie. De Sping/Summer lijn bevat kleding, footwear en accessoires die we op 29 april 2023 kunnen verwachten op de website van PUMA. Lees hier alles over de komende collectie.

Perks and Mini is een Australisch streetwear en lifestyle brand. In 2000 werd het merk opgericht door Misha Hollenbach en Shauna Toohey, de naam van het merk is geïnspireerd op de graffiti tags van het koppel.

In de Spring/Summer collectie van de twee merken zie je technische sportkleding terugkomen. Het thema rondom de collab is de complexiteit van onze natuur en het behouden hiervan. De campagne speelt zich daarom af in de als laatst overgebleven plekken in de jungle van Noord-Sumatra.

Zoals we van P.A.M gewend zijn zal je ook in deze collectie kleurrijke en psychedelische motieven terugzien.

PUMA

De items in de Spring/Summer collectie zijn bestendigd voor avonturen zoals de hoofdpersonen in de campagne beleven. De kledingstukken en footwear pieces zijn luchtig, functioneel en zien er ook nog eens avontuurlijk uit.

Naast kleding en accessoires zie je ook twee verschillende sneakers en een sandaal model terug in het nieuwe assortiment. De Prevail TRL, Clyde Rubber en Trinomic Sandal krijgen een zomerse make-over, bekijk hier alvast de eerste beelden.

Wat vindt jij van de nieuwe collectie? Ga jij een van de items op 29 april 2023 scoren? Laat het ons vooral weten op onze Sneakerjagers Instagram.

PUMA x PERKS AND MINI
PUMA x PERKS AND MINI
PUMA x PERKS AND MINI
PUMA x PERKS AND MINI wit t-shirt
PUMA x PERKS AND MINI grijze trui
PUMA x PERKS AND MINI witte korte broek
PUMA x PERKS AND MINI graphic T-shirt
PUMA x PERKS AND MINI rode jas
PUMA x PERKS AND MINI rode tas
PUMA x PERKS AND MINI rode pet