Skip to content
Brand

Release Reminder: PUMA en P.A.M. komen opnieuw samen in 2024

19 januari 2024 13:33
Release Reminder: PUMA en P.A.M. komen opnieuw samen in 2024

In 2022 werkten PUMA en P.A.M. voor het eerst samen aan een collectie die voornamelijk bestond uit aardetinten. Nu, in 2024, slaan ze voor een vierde keer de handen ineen en onthullen twee nieuwe ontwerpen: een colorway voor het gloednieuwe silhouet, de PUMA Velophasis, en een design voor de PUMA Clyde. Opnieuw laten ze zich inspireren door de natuur.

Perks and Mini (P.A.M.) staat bekend om levendige ontwerpen en soms wat psychedelische graphics. Deze kenmerken komen opnieuw naar voren in het nieuwste pack, waarbij de ontwerpen zijn geïnspireerd door de drie voorgaande collecties. De designs onderscheiden zich door gedurfde graphics, die klaar zijn om te bewegen tussen het alledaagse leven, de virtuele wereld, de natuur en weer terug.

De PUMA Velophasis en PUMA Clyde zijn gemaakt van minstens 20% gerecyclede materialen. Hiermee laten ze niet alleen stijl en creativiteit zien, maar tonen ze ook hun inzet voor duurzaamheid en verandering in de modewereld.

Het P.A.M. x PUMA pack komt op 20 januari 2024 uit bij PUMA en geselecteerde winkels. Check de officiële beelden van deze samenwerking hieronder en vergeet niet de Sneakerjagers app te downloaden om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases.

P.A.M. x PUMA
P.A.M. x PUMA
P.A.M. x PUMA
P.A.M. x PUMA
P.A.M. x PUMA
P.A.M. x PUMA