Skip to content
Newsfeed

PUMA en NOAH herintroduceren de PUMA Star

30 juni 2023 09:57
PUMA en NOAH herintroduceren de PUMA Star

Volg je het Instagramaccount van PUMA of NOAH? Dan trok een opvallende advertentie onlangs ongetwijfeld je aandacht. Er verscheen namelijk een advertentie waarin de nieuwe PUMA Star werd gepromoot, waarbij de tennissers en het publiek naakt waren, terwijl een streaker in kleding het veld bestormde.

Niet alleen de advertentie, ook de PUMA x NOAH sneaker zelf omvat verschillende interessante details. Ten eerste is de sneaker een herintroductie van de PUMA Wimbledon uit eind jaren 70. Doordat de schoen is vernoemd naar het beroemde Grand Slam toernooi, is het ontwerp bovendien gebaseerd op de sport van toen en nu.

Zo heeft de PUMA schoen een strak wit leren bovenwerk, een vastgestikte rubberen cup zool, een buitenzool met gescheiden visgraat tractie en een geperforeerde Fromstrip. Daarnaast wordt de schoen aangevuld met subtiele blauwe inzetstukken. Dit is bovendien een knipoog naar de historische colorways van PUMA.

Verder wordt het ontwerp van de sneaker afgemaakt door het PUMA Star-logo dat zichtbaar is op de tussenzolen en verfraaid op de profielen. Ook het NOAH co-logo mag natuurlijk niet ontbreken en vinden we terug op de tong en binnenzolen.

De NOAH x PUMA Star zal op 29 juni 2023 exclusief uitgebracht worden op de website van NOAH, gevolgd door een release op 1 juli 2023 bij verschillende geselecteerde PUMA retailers. Welke winkels dit zijn kun je vinden in onze Sneakerjagers releasekalender!

NOAH x PUMA Star
NOAH PUMA Star
PUMA x NOAH PUMA Star
NOAH x PUMA Star logo
NOAH x PUMA Star toe box
NOAH x PUMA Star details
NOAH x PUMA Star
NOAH x PUMA Star hiel