Skip to content
Newsfeed

PUMA en Cheetos bundelen hun krachten voor een cheesy collab

16 februari 2024 09:31
PUMA en Cheetos bundelen hun krachten voor een cheesy collab

PUMA slaat de handen ineen met één van de lekkerste snacks aller tijden: Cheetos. In deze smaakvolle samenwerking wordt de beroemde chips in het zonnetje gezet. Het resultaat is drie geweldige sneakerreleases!

Misschien wel de meest indrukwekkende is de Cheetos x PUMA Scoot ‘For All Time Red’. De opvallende oranje kleurstelling van deze sneaker combineert Hendersons persoonlijke mantra “Overly Determined to Dominate (O.D.D)” met de iconische stippen van Chester Cheetah. Daarnaast wordt het gekenmerkt door het iconische “S” logo als accent op de tong. Net als een extra mini-formstrip op de mediale hiel die een vlam imiteert. Dit symboliseert de FLAMIN’ HOT smaak die dit ontwerp op het veld brengt.

Daarnaast lanceert PUMA de RS-X FH ‘Warm White’ en Suede Low ‘Rickie Orange’ voor een meer lifestylegevoel. Zowel de RS-X als de Suede Low sneaker is uitgevoerd in de kenmerkende Cheetos kleuren en voorzien van Chester pootafdrukken.

De wereldwijde release van de collectie staat gepland op 16 februari 2024 en is verkrijgbaar via PUMA’s website. Bezoek PUMA.com voor meer informatie!

Cheetos x Puma Scoot 'For All Time Red' outfit
Cheetos x Puma Scoot 'For All Time Red' on feet
Cheetos x Puma Scoot 'For All Time Red'
Cheetos x Puma Scoot 'For All Time Red'
Cheetos x Puma Suede Low 'Rickie Orange'
Cheetos x Puma Suede Low pootafdrukken
Cheetos x Puma Suede Low 'Rickie Orange' logo
Cheetos x Puma Suede Low
Cheetos x Puma RS-X FH 'Warm White'
Cheetos x Puma RS-X FH 'Warm White'
Cheetos x Puma RS-X logo
Cheetos x Puma RS-X details