Skip to content
Newsfeed

Profiteer van hoge kortingen tijdens PUMA threshold deals

31 augustus 2022 10:36
Profiteer van hoge kortingen tijdens PUMA threshold deals

Bij PUMA profiteer je nu van hoge kortingen tijdens de threshold deals. Tot 4 september 2022 profiteer je met de kortingscode GETMORE van oplopende kortingen. Hierbij geldt: hoe hoger het bedrag, hoe hoger de korting. Ontdek hier meer over deze deal.

Tot zondag 4 september 2022 profiteer je tijdens de threshold deals bij PUMA van hoge kortingen. In deze sale vind je items voor mannen, vrouwen en kinderen. PUMA heeft een breed aanbod aan sneakers, kleding en accessoires voor jong en oud. Ook aan sport items ontbreekt het niet bij PUMA.

Tijdens de threshold deals, lopen de kortingen op. Dit betekent, hoe hoger het bedrag, hoe hoger de korting. Wanneer je tussen de €30 en €110 besteed, profiteer je van 20% korting. Wanneer je tussen de €110 en €160 besteed, profiteer je van 25% korting en besteed je meer dan €160 loopt de korting op tot 30%.

De PUMA sale loopt tot zondag 4 september 2022. Vergeet niet de kortingscode GETMORE toe te voegen bij het afrekenen van jouw winkelwagentje en profiteer van oplopende kortingen. Klik op de button hieronder om de PUMA collectie te bekijken.

Bekijk ook onze nieuwspagina voor meer kortingsacties!