Skip to content
Brand

Profiteer van hoge kortingen tijdens PUMA Secret Deals

3 november 2022 18:33
Profiteer van hoge kortingen tijdens PUMA Secret Deals

De kortingen lopen hoog op tijdens de PUMA Secret Deals. Tot en met 6 november 2022 profiteer je met de kortingscode PUMADEAL van kortingen die wel op lopen tot 50%. Bekijk hier onze top picks en scoor jouw volgende outfit bij PUMA.

Classics Polo Sweatshirt Men

PUMA Classics Polo Sweatshirt Men
PUMA Classics Polo Sweatshirt Men

We beginnen onze top picks uit de PUMA Secret Deals met deze polo sweatshirt voor de heren. Het item kleurt beige en heeft een relaxed fit. Op de voorzijde is het PUMA logo in het wit gezet. De polokraag geeft het item een chique look.

Cali Star Mix sneakers

PUMA  Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers
PUMA Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers dames, Puma White-Island Pink, extralarge Cali Star Mix sneakers

De Cali Star Mix is er eentje voor de dames en komt in een zachte colorway. De sneaker haalt zijn inspiratie uit het klassieke Cali silhouet, dat ode brengt aan de staat California. Het bovenwerk is van leer en kleurt wit. De suède overlays kleuren beige en lichtroze. Op de tong en hiel zijn gouden details gezet.

evoKNIT T-shirt met lange mouwen

evoKNIT T-shirt met lange mouwen voor dames
evoKNIT T-shirt met lange mouwen voor dames

De evoKNIT top voor dames heeft een strakke pasvorm. Het item kleurt donkergrijs en heeft het PUMA logo op de voorzijde. De top is met zijn cropped fit ideaal voor verschillende work-outs. Het item is gemakkelijk te combineren met de bijhorende legging.

PUMA Mirage Sport Remix

PUMA Mirage Sport Remix
PUMA Mirage Sport Remix

De PUMA Mirage Sport Remix heeft een opvallend silhouet. De sneaker combineert verschillende materialen, waaronder mesh, leer en suède. Op de tong en hiel zijn de PUMA logo’s gezet. De sneaker combineert verschillende groentinten die mooi met elkaar kleuren.

Classics Cropped Hoodie Women

PUMA Classics Cropped Hoodie Women
PUMA Classics Cropped hoodie

De PUMA Classics Cropped Hoodie is er eentje voor de dames en heeft een bijzondere look. Het item kleurt bruin en heeft een cropped fit. Op de borst is het PUMA logo in het wit gezet. De hoodie is voorzien van een capuchon en heeft een elastisch koord om de middel.

SWxP Graphic T-shirt

SWxP Graphic T-shirt voor heren
SWxP Graphic T-shirt voor heren

De SWxP Graphic t-shirt heeft een opvallende print op de voorzijde. Het shirt heeft een losvallende fit en is gemaakt van katoen. Op de voorzijde is het PUMA logo te zien. Deze kleurt hier zwart.

Essentials+ hoodie

PUMA Essentials+ hoodie met rits met band voor heren
PUMA Essentials+ hoodie met rits met band voor heren

Een goede hoodie is onmisbaar in het winterseizoen. Dit item kleurt zwart en heeft op de borst het PUMA logo gezet. De hoodie is voorzien van capuchon, deze is verstelbaar met de trekkoorden. Ook dit item is in de PUMA Secret Deals met de kortingscode PUMADEAL af te rekenen.

Classics Cropped Slim Tee

PUMA Classics Cropped Slim Tee Women
PUMA Classics Cropped Slim Tee Women

Dit top heeft een cropped fit en heeft een assymetrische hem. Op de borst is het PUMA logo in het wit gezet. De V-hals geeft het item een chique look. Het top is op verschillende manieren te stylen wat het een must maakt in jouw kledingkast.

X-Ray Speed Mid WTR

PUMA X-Ray Speed Mid WTR Sneakers
PUMA X-Ray Speed Mid WTR Sneakers

We sluiten onze top picks uit de PUMA Secret Deals met deze opvallende sneaker. De X-Ray Speed Mid WTR kleurt goud en heeft metallic details. Op de hiel en tong zijn de PUMA logo’s gezet. De hoge kraag maakt het de ideale sneaker voor het winterseizoen.

Dit zijn onze top picks uit de PUMA Secret Deals. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode PUMADEAL toe te voegen en profiteer van hoge kortingen. De kortingen worden berekend bij het afrekenen en verschillen per product. De sale loopt tot en met 6 november 2022.