Skip to content
Newsfeed

Profiteer van 30% korting bij Farfetch

12 mei 2023 13:23
Profiteer van 30% korting bij Farfetch

Bij Farfetch profiteren leden nu van 30% korting op hun favoriete merken. De promotie is al gestart loopt tot 15 mei 2023 17:00 uur. Shop merken als Palm Angels, Comme des Garcons, A.P.C., Raf Simons, Off-White en velen meer nu met 30% korting. De korting is al verrekend op de items.

Bij Farfetch scoor je nu de beste high-end merken met 30% korting. Farfetch is een wereldwijde retailer dat zich specialiseert in kleding, sneakers en accessoires. Met merken als Dior, Prada, Jacquemus, Gucci en velen meer vind je hier jouw favoriete designer items. Daarnaast heeft de shop ook sneakers van merken als Nike, New Balance en adidas.

Tot en met 15 mei 2023 profiteren Farfetch Loyalty leden van 30% korting op vele items. Om te kunnen profiteren van de korting, moet je dus deelnemen aan het Loyalty programma. Met dit programma verdien je beloningen, krijg je toegang tot exclusieve sales en krijg je een verjaardagscadeau. Mocht je nog geen lid zijn, schrijf je hier in.

De korting is al verrekend op de deelnemende producten. Er is dus geen kortingscode nodig. Niet alle merken participeren aan de sale. De korting geldt bij producten vanaf € 125. Bekijk hier alle voorwaarden.

Benieuwd naar de deelnemende producten? Klik op de buttons hieronder en bekijk de online collectie.