Skip to content
Brand

Profiteer van 20% korting in de solebox Easter Sale

30 maart 2024 09:16
Profiteer van 20% korting in de solebox Easter Sale

Het is Pasen en de lente is hier! Om je garderobe een update te geven, heeft solebox een geweldige aanbieding voor je tijdens het paasweekend: in de solebox Easter Sale kun je nu 20% besparen op een grote selectie trend items!

We raden je aan er op tijd bij te zijn, want de populaire items zullen snel uitverkocht raken. De aanbieding is geldig van 29 maart 2024 tot 01 april 2023 23:59 uur. Om te profiteren van de Easter Sale hoef je alleen maar de kortingscode ‘EASTER20‘ in te voeren bij het afrekenen!

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste sneaker trends van Nike, adidas of New Balance, of kledingcollecties van BAPE, Carhartt WIP, Daily Paper of Levi’s, solebox heeft van alles wat voor hem en haar.

Om je alvast een voorproefje te geven, hebben we hieronder een aantal populaire stukken uit de solebox Easter Sale voor je geselecteerd:

Mis deze kans niet! Je kunt vanaf nu tot en met 1 april 2024 20% korting krijgen op een groot aantal producten met de code EASTER20. Klik op de knop hieronder om direct naar de aanbieding bij solebox te gaan.