Skip to content
Staff Picks

Populaire sneakers en kortingen die oplopen tot wel 60% bij size?

16 maart 2023 11:11
Populaire sneakers en kortingen die oplopen tot wel 60% bij size?

Op de website van size? zijn er momenteel vele items in de sale. De sale komt met kleding, sneakers en accessoires voor het hele gezin. De kortingen lopen op tot wel 60%. Met een breed aanbod in de sale, hebben wij een aantal populaire items voor je op een rijtje gezet. In dit artikel vind je onze favoriete items in de sale bij size?

Air Jordan 2 WMNS Retro OG ‘Chicago’

De Air Jordan 2 ‘Chicago’ is een legendarisch model in de Jordan saga. Het silhouet komt oorspronkelijk uit 1986 en is ontworpen door de iconen Bruce Kilgore en Peter Moore.

In 2022 verscheen het model in zijn originele kleuren. Deze kleurencombinatie is natuurlijk geïnspireerd op de basketbalclub waar Michael Jordan toendertijd speelde; The Chicago Bulls.

De Air Jordan 2 WMNS Retro OG ‘Chicago’ is nu te verkrijgen op de website van size? met maar liefst 35% korting.

Beelden size?

New Balance M1500 ‘Made in UK’

Zoals de naam van de sneaker al weggeeft, is deze M1500 gemaakt in Engeland. New Balance werkt sinds 1982 samen met een fabriek in Flimby, Engeland. Wat de ‘Made in UK’ lijn zo speciaal maakt, is het vakmanschap achter de sneaker in combinatie met premium materialen. De fabriek in Flimby produceert wekelijks maar liefst 30.000 sneakers, waaronder deze New Balance M1500.

adidas Originals Forum Low WMNS

Het verhaal van de adidas Forum Low begint op het basketbalveld. In 1984 is de Forum uitgekomen als basketbal sneaker. Nadat de technologie rondom sport sneakers zich ontwikkelde en de Forum op innovatief gebied werd ingehaald, is het model uitgegroeid tot een geliefde lifestyle sneaker.

Bij size? kan je de Forum Low nu bestellen met 46% korting!

Air Jordan 1 Retro High OG WMNS

De rode Air Jordan 1 Retro High OG WMNS is uitgekomen in 2022. De Jordan maakt overheersend gebruik van de kleur ‘Varsity Red’. Deze kleur is binnen Nike een echte klassieker en wordt vaak gezien op iconische modellen zoals deze. De Swoosh op deze uitgave van de Air Jordan 1 is van een wollige stof gemaakt, dit zorgt voor een extra uniek randje aan de sneaker.

De Air Jordan 1 Retro High OG WMNS is nu bij size? beschikbaar in de maten 37,5 tot en met maat 42.

Nike Air More Uptempo 96

De Nike Air More Uptempo 96 staat bekend als basketbal sneaker. Scottie Pippen droeg dit model tijdens de Olympische Spelen van 1996. Tegenwoordig wordt het model meer gedragen buiten het basketbalveld dan erop en dit is ook goed te begrijpen kijkend naar het design van de sneaker.

Het kenmerkende silhouet is meteen te herkennen door de letters die ‘Air’ spellen aan de zijkant van de schoen. In deze uitgave worden de kleuren roze, zwart en paars gebruikt en komt de sneaker met gele details.

adidas Originals Gazelle ‘World Cup Moments’ – size?exclusive

Dit adidas Gazelle model is een onderdeel van een exclusieve size? collectie. Deze size? lijn bestaat uit verschillende adidas modellen die geïnspireerd waren op verschillende momenten in de geschiedenis van wereldkampioenschappen die hebben geleid tot een rode kaart.

De adidas Originals Gazelle ‘World Cup Moments’ – ?exclusive is geïnspireerd op het moment dat Argentinië won van Engeland in 1988. De sneaker eert de helden van het Engelse team. De rode details in de schoen is een verwijzing naar de gevreesde rode kaart die in de wedstrijd werd uitgedeeld. Het gebruik van het blauwe suède is een ode aan de clubkleuren van het team.

Shop deze exclusive met met 25% korting bij size?

PUMA Nano Odyssey WMNS

De Nano Odyssey is onderdeel van PUMA’s lifestyle collectie. Deze futuristische sneaker staat volledig in teken van comfort door zijn tussenzool die gebruik maakt van de veerkrachtige IMEVA technologie. De chunky sneaker komt ook nog eens in een ventilerend bovenwerk. Dit klinkt in onze oren als het perfecte model om in te hiken en er ondertussen fashionable uit te zien.

The North Face Nuptse Sherpa Jacket

Het is je vast wel opgevallen dat de The North Face jassen in 2023 erg trendy zijn. Dit jack is perfect met je uitbundigste sneaker te combineren door zijn basic look. De jas behoort tot de meest duurzame collectie van The North Face. Blijf warm, stijlvol en milieuvriendelijk tegelijk met deze warme sherpa.

Nike Team 31 Courtside Max90 NBA T-Shirt

Deze graphic tee van Nike draagt een vintage gevoel met zich mee. Dit oversized T-shirt past perfect bij je favoriete Nike basketbal modellen. Bekijk in dit artikel de aankomende Jordan modellen die je met dit shirt zou kunnen combineren: Nike maakt de Jordan Brand Summer 23 line-up bekend.

Carhartt WIP Chase Beanie

Aangezien maart 2023 tot nu toe redelijk wisselvallig is op het gebied van weer, kan een muts om je outfit compleet te maken geen kwaad. Je zit altijd goed met een beanie van het streetwear en workwear brand Carhartt.

Shop deze muts nu met maar liefst 28% korting.

Dit waren onze favoriete items die nu te vinden zijn in de sale van size? Klik op de knop hier beneden om de hele kortingscollectie te bekijken! Wil je op de hoogte blijven van al het sneaker news, de nieuwste releases en exclusieve kortingen? Download dan de gratis Sneakerjagers app!