Skip to content
Staff Picks

Populaire sneakers beschikbaar bij Sneakersnstuff

22 juli 2023 09:22
Populaire sneakers beschikbaar bij Sneakersnstuff

Retailer Sneakersnstuff, ook wel SNS genoemd, is opgezet in 1999 door het Zweede duo Erik Fagerlind en Peter Jansso. De store is opgericht vanuit een liefde en nieuwsgierigheid naar mode, kunst, muziek, basketbal en uiteraard de sneakercultuur. Tot de dag van vandaag vind je een gigantisch assortiment van unieke sneakers.

Bekijk hier onze favoriete sneakers uit de collectie van SNS.

adidas Superstar Black & White

De adidas Superstar begon als basketbalschoen, maar is uitgegroeid tot een echt mode-icoon. De Superstar heeft zijn bekendheid onder andere te danken aan de Amerikaanse hiphopgroep Run-D.M.C. De groep uit de jaren 70 werd vaak gezien met de adidas sneaker en zo werd de Superstar een megasucces.

Nog steeds is het model geliefd. De sneaker geeft je outfit moeiteloos een upgrade.

Nike Air Force 1 ’07 LX

De Nike Air Force 1 is een geliefde sneaker onder vele. Bij Sneakersnstuff vind je meer dan 60 verschillende colorways op het silhouet. Ga naar de website van SNS om alle kleurstellingen te bekijken.

Nike Cortez ’23

Het Nike Cortez model kan je misschien herkennen van de film Forrest Gump. Het kenmerkende model veroverd langzaam maar zeker de harten van de sneakercommunity. Onlangs werd bijvoorbeeld rapper Kendrick Lamar gespot op het podium van hiphopfestival Rolling Loud 2023 met het Cortez model aan de voet. Druk op de onderstaande knop om je eigen paartje te bemachtigen.

New Balance 9060

We maakten kennis met de New Balance 9060 in 2022. Het nieuwe grove model heeft zijn inspiratie gehaald uit de 990 serie van NB. Het chunky model heeft een unieke uitstraling en is een perfecte toevoeging aan je sneaker rotation.

Wil je meer te weten komen over het NB silhouet? Lees hier: De Ultieme New Balance 9060 FAQ

Air Jordan 2 ‘Lucky Green’

De ‘Lucky Green’ is een colorway die vrij bekend is binnen de Jordan Brand. De groene kleur kan je onder andere terugzien op het Jordan 3 silhouet of de Jordan 1. De ‘Lucky Green’ is geïnspireerd op een van de grote rivalen van basketballer Micheal Jordan, de Boston Celtics.

De AJ2 heeft een retro feel en is makkelijk te combineren met je favoriete outfits.

adidas Forum 84 Low x BAPE

Voor de dertigste verjaardag van de iconische Japanse streetwear company BAPE brachten ze samen met adidas deze Forum Low uit. Over de gehele sneaker vind je BAPE en adidas branding, de perfecte silhouet om je liefde voor de sneaker community te laten blijken. Haal de sneaker nu, bij SNS.

Naast deze groene colorway is er ook een blauwe versie uitgebracht klik hier om de sneaker te bekijken.

ASICS SportStyle EX89

De ASICS SportStyle EX89 heeft een retro uiterlijk, dit komt omdat de sneaker invloeden van de basketbalschoen GEL-EXTREME™ uit 1989 heeft verwerkt. Ook gebruikt het silhouet de kleuren van de New York Knicks, dit geeft de sneaker een extra uniek en vintage uiterlijk.

adidas Samba OG

Een van de meest populaire sneakers van 2023 is misschien wel de adidas Samba. Het is een van de meest verkochte Three Stipes silhouetten ooit. De Samba heeft een retro uiterlijk en dat is niet vreemd aangezien de sneaker uitkwam all the way back in 1949.

Shop deze unieke sneaker nu bij SNS.

Lees hier alles over het silhouet: De ultieme adidas Samba FAQ

New Balance 650R

De terugkeer van populariteit rondom het NB 650R model begon weer in 2021 door de samenwerking met Aimé Leon Dore. Door de succesvolle collab tussen de fashion/lifestyle brand en New Balance werd het model in het algemeen ook weer echt op de kaart gezet. Verschillende colrways van het silhouet kan je vinden op de website van SNS.

Nike Dunk Low Retro PRM

Ook de populariteit van de Nike Dunk is tot grote hoogte gestegen, met dezelfde designer als de Air Jordan 1 kan het eigenlijk ook niet anders. Deze Dunk heeft een licht, strak en minimalistisch uiterlijk, daarom is de sneaker perfect voor de zomer van 2023.

Nike Air Max ‘Big Bubble’

Voor Air Max Day 2023 bracht Nike de originele AM1 terug in de schappen, de ‘Big Bubble’. De Air Max 1 zoals we hem kennen kwam uit in 1987, maar voordat de sneaker uitkwam zijn er vele prototypes uitgetest. De ‘Big Bubble’ was een van die prototypes, echter kwam het Nike-team erachter dat de air unit barsten op liep bij koud weer, daarom werd de bubbel kleiner gemaakt.

In 2023 heeft Nike de ‘Big Bubble’ na al die jaren toch uitgebracht. Als jij een stukje historie aan je voet wil hebben is deze Air Max 1 the way to go.

Voor alle informatie rondom de ‘Big Bubble klik hier: Nike Air Max Month: De Big Bubble keert terug

Dit was een kleine selectie van onze favoriete sneakers uit het assortiment van Sneakersnstuff, natuurlijk heeft SNS een vele malen grotere collectie aan sneakers dan deze elf modellen. Druk op de onderstaande knop om naar de website van Sneakersnstuff te gaan en al hun sneakers, apparel en accessoires te bekijken.