Skip to content
Newsfeed

PLEASURES en PUMA lanceren hun nieuwe collectie

1 maart 2024 09:14
PLEASURES en PUMA lanceren hun nieuwe collectie

PLEASURES heeft opnieuw hun krachten gebundeld met PUMA voor een gloednieuwe release. De nieuwe PLEASURES x PUMA-collectie is een mix van race- en punkgeïnspireerde streetwear. Onderdeel van de collectie zijn twee sneakers, die vanaf 2 maart 2024 middernacht verkrijgbaar zijn. Lees daarom snel verder!

Dit keer richt het duo hun creatieve aandacht op de PUMA Spirex sneaker, wat een knipoog is naar het Y2K-tijdperk met technische en futuristische ontwerpen.

Deze sneaker kenmerkt zich door een asymmetrisch bovenwerk met verschillende panelen aan beide zijden. Dit wordt versterkt door een structureel draadframe dat zowel stabiliteit als esthetische aantrekkingskracht vergroot. PLEASURES heeft daarnaast een unieke twist gegeven door gebruik te maken van mesh-materialen op de teen en middenvoet, evenals harig suède op de overlays van de toe box.

Verder zal de Spirex sneaker in een ‘Glacial Grey’ en ‘Black’ colorway verschijnen. Beide uitvoeringen zijn voorzien van het herkenbare PLEASURES-logo bij de kraag en co-branding op de binnenzool. Tot slot worden er naast de sneakers ook verschillende bijpassende kledingstukken uitgebracht. De collectie is vanaf 2 maart 2024 om middernacht verkrijgbaar.

Pleasures x Puma Spirex 'Glacial Grey' 396037-02
Pleasures x Puma Spirex 'Glacial Grey' 396037-02
Pleasures x Puma Spirex 'Black' 396037-01
Pleasures x Puma Spirex 'Black' 396037-01
PLEASURES x PUMA
PLEASURES x PUMA outfit
PLEASURES x PUMA hoodie
PLEASURES x PUMA collectie
PLEASURES x PUMA T-shirt
PLEASURES x PUMA outfit