Skip to content
Newsfeed

Patta opent flagshipstore in Lagos

2 april 2024 14:02
Patta opent flagshipstore in Lagos

Het Amsterdamse streetwearmerk Patta opende op 30 maart 2024 haar deuren in Lagos, Nigeria. Het merk had al vestigingen in de Europese modesteden Amsterdam, Milaan en Londen. In 2024 bestaat Patta 20 jaar en lijkt dit gevierd te worden met de opening van Patta Lagos.

Patta lijkt zich uit te breiden naar Afrika. De recente Air Jordan 4 Retro campagne werd opgenomen in het bruisende Lagos. Met het motto “Patta got love for Lagos” bracht het streetwear merk ode aan de stad. Nog geen week later liet Patta weten dat ze op 30 maart 2024 een winkel zouden openen in dezelfde metropool.

De Nigeriaanse stad stond eerder al centraal in diverse campagnes van Patta. In 2018 en 2019 verscheen de Patta Homecoming Capsule collectie waarvan de opbrengsten naar het Lagos skatepark project gingen. In de week voor de officiële aankondiging van de opening postte co-founder Edson Sabajo een foto waarin hij te zien was in Lagos met een Patta reclamebord op de achtergrond.

@edsonbarbapapa

De vestiging in Lagos markeert volgens het merk een belangrijke mijlpaal in hun reis. Met deze stap wil het Amsterdamse label zijn wortels in het creatieve landschap van West-Afrika verdiepen. De winkel werd in stijl geopend met Uncle Bubu, Yosa, Kazeem en Weareallchemicals achter de decks.

Patta Lagos is vanaf vandaag te bezoeken. Mocht je de collectie liever online willen bekijken, klik dan op de knop hieronder.