Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 27

8 juli 2022 12:36
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 27

Het is weer de hoogste tijd voor de Outfit Picks by Sneakerjagers voor week 27. De zomervakanties beginnen dit weekend en het wordt in week 28 weer hartstikke mooi weer. Of je nou in Nederland blijft deze zomer of dat je naar de zon op vakantie gaat, de items in dit overzicht zal je nodig hebben. In deze lijst lichten we vijf zomerse items voor dames en voor heren uit.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de streetwear wereld? Klik dan op de knop hieronder.

Sneakerjagers Outfit Picks – week 27 (2022)

1. Stüssy Striped Silk Shirt

We trappen de Outfit Picks van week 27 af met het Stüssy Striped Silk Shirt. Dit shirt is erg kleurrijk en is verticaal gestreept met blauw en roze. Het shirt kan je dicht dragen boven een lange rok of broek, maar ook open boven je bikini of als festival-top.

De prijs van het Stüssy shirt is €172,00.

outfit picks week 27 Stüssy Striped Silk Shirt
Naked Copenhagen
Stüssy Striped Silk Shirt

2. Soulland Matia Shorts

De Soulland Matia Shorts is een luchtige korte broek met een sportieve uitstraling. Het broekje is gemaakt van nylon in een beige kleur. De tailleband is elastisch en is strakker te maken door middel van de trekkoordjes.

De korte broek is in de sale en kost €85,00.

outfit picks week 27 Soulland Matia Shorts
Naked Copenhagen
Soulland Matia Shorts

3. Patta WMNS Basic Boxy Pocket T-Shirt

Wanneer het echt heel warm is, is een luchtig en los t-shirtje altijd fijn. Het Patta WMNS Basic Boxy Pocket T-Shirt heeft een lichte lila kleur. Op de linkerborst zit een zakje waar Patta’s script logo op te zien is in het wit.

De prijs van het Patta t-shirt is €54,99.

outfit picks week 27 Patta WMNS Basic Boxy Pocket T-Shirt
BSTN
Patta WMNS Basic Boxy Pocket T-Shirt

4. Nike WMNS Woven High-Rise Shorts

De Nike WMNS Woven High-Rise Shorts zitten los om de been. Het broekje heeft een cargo-look door de extra zakken aan de pijpen. Op één van de zakken zien we de Swoosh in het wit. De tailleband is elastisch, waardoor hij goed past.

Het Nike broekje kost €42,99.

outfit picks week 27 Nike WMNS Woven High-Rise Shorts
BSTN
Nike WMNS Woven High-Rise Shorts

5. Jordan Flight Women’s Top

Het laatste item van de damesafdeling in het overzicht met de Outfit Picks van week 27 is de Jordan Flight Women’s Top. Dit t-shirtje heeft een polokraag met een ritssluiting. Het shirt is aan de ene helft zwart en aan de andere helft wit. Op de linkerborst staat de bekende Jumpman.

De prijs van het Jordan topje is €69,99.

outfit picks week 27 Jordan Flight Women's Top
Nike
Jordan Flight Women's Top

6. Nike Sportswear Men’s T-Shirt

Het Nike Sportswear Men’s T-Shirt heeft een print op de linkerborst en op de rug. De graphics zijn erg futuristisch. Op de linkerborst zijn de illustraties roze met geel en op de rug blauw met geel. De rest van het t-shirt is in het wit.

Het Nike t-shirt kost €29,99.

outfit picks week 27 Nike Sportswear Men's T-Shirt
Nike
Nike Sportswear Men's T-Shirt

7. Arte Antwerp Karl Allover Knit

De Arte Antwerp Karl Allover Knit is te stijlen met een t-shirt eronder, maar dat kan ook zonder. De gebreide spencer is lichtblauw met donkerblauwe graphics. Over het gehele item staat ‘arte’ in verschillende groottes.

De prijs van de Arte Antwerp spencer is €129,95.

outfit picks week 27 Arte Antwerp Karl Allover Knit
Freshcotton
Arte Antwerp Karl Allover Knit

8. Stüssy Stock Water Short

De Stüssy Stock Water Short heeft een limoengroene kleur. Het broekje is niet alleen stijlvol, maar kan ook tegen water. Zo kan jij de show stelen op het strand met deze opvallende Stüssy short. Op de linkerpijp staat het Stüssy logo in het wit.

De korte broek van Stüssy kost €74,95.

outfit picks week 27 Stüssy Stock Water Short
Freshcotton
Stüssy Stock Water Short

9. NikeLab Move To Zero Tee

Het NikeLab Move To Zero Tee heeft een lichtblauwe kleur. Het t-shirt is gemaakt van duurzame materialen. Op de borst staat een grote driehoek. In de driehoek staat ‘nike’ en het pinwheel logo van het Move To Zero project.

De prijs van het t-shirt is €55,00.

outfit picks week 27 NikeLab Move To Zero Tee
asphaltgold
NikeLab Move To Zero Tee

10. Han Kjobenhavn Suit Shorts

We sluiten het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 27 af met de Han Kjobenhavn Suit Shorts. De korte broek heeft een chique uiterlijk maar is ook te stijlen met verschillende streetwear items voor een authentieke look.

De korte broek van Han Kjobenhavn kost €179,00.

outfit picks week 27 Han Kjobenhavn Suit Shorts
asphaltgold
Han Kjobenhavn Suit Shorts