Skip to content
Staff Picks

Op naar het comfortabele seizoen met herfst pieces van Footshop

11 september 2022 20:14
Op naar het comfortabele seizoen met herfst pieces van Footshop

Of je nu een zomerpersoon bent of niet, de koudere dagen staan weer voor de deur. Maar dat betekent ook dat we ons kunnen verheugen op het seizoen van de warme, knusse hoodies. Wij hebben een kleine selectie herfst items van Footshop voor je samengesteld.

Footshop herfst inspiratie voor dames

1. CHAMPION HOODED SWEATSHIRT

Laten we meteen beginnen met een herfstige hoodie voor komend seizoen. De Champion hoodie is uitgevoerd in een pastelpaarse colorway met branding op de borst.

2. CALVIN KLEIN JEANS MICRO FLOCK HALF ZIP

Zip hoodies zijn een must-have voor de herfst. Deze hoodie van Calvin Klein is met zijn strakke design perfect voor iedere kledingkast.

3. TOMMY JEANS ALASKA WINTER LONG PUFFER COAT

Ben je nog op zoek naar de perfecte herfst/winterjas? Dan is deze lange puffer jas iets voor jou. Op de borst is het Tommy Jeans logo gezet.

4. TOMMY JEANS MOM SKIRT

Een ander herfststuk van Tommy is deze rok. Je kunt het item combineren met een trui of een hoodie en een paar sneakers om de look compleet te maken.

5. NIKE WOMEN’S OVERSIZED FLEECE CREW & SWOOSH WOVEN PANTS

Een chille outfit nodig voor een regenachtige dag? Dan kunt je gerust voor deze set kiezen. Beide stukken zijn van Nike en hebben een oversized pasvorm voor dat extra beetje comfort.

Footshop herfst inspiratie voor mannen

1. REEBOK VECTOR FLEECE ANORAK

We gaan verder met deze mooie anorak van Reebok. Naast het hebben van een unieke kleur, beschermt dit jack je ook nog eens tegen weer en wind.

2. UNDER ARMOUR RIVAL FLEECE JOGGER

Deze fleece sweatpants van het merk ‘Under Armour’ zijn super cosy en zacht. Dit maakt het een ideaal kleding item voor de herfst.

3. DAILY PAPER NAKATO HOODIE

Deze hoodie van Daily Paper is gemaakt van 100% katoen en heeft een relaxte fit. Op de borst zien we een print met het logo van Daily Paper.

4. NIKE NSW NIKE TREND FLEECE CREW

Deze Nike hoodie heeft een opvallende kleur. Op de borst is de Swoosh in een fel oranje kleur gezet. De trui heeft een oversized fit.

5. JORDAN ESSENTIALS WARMUP JACKET & JORDAN ESSENTIALS UTILITY PANTS

We sluiten onze herfststukken van Footshop af met deze twee stukken van Jordan. Je kunt de Jordan Zip Hoodie combineren met de zwarte Jordan Cargo Pants.

Dit zijn onze favoriete herfst picks bij Footshop! Mocht je liever zelf door de Footshop collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.

Nog steeds op zoek naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje op ons kledingaccount op Instagram, waar we nog meer outfitinspiraties rondom trend sneakers posten!