Skip to content
Staff Picks

Onze top 10 favoriete gekleurde winterjassen bij ASOS

6 november 2021 09:35
Onze top 10 favoriete gekleurde winterjassen bij ASOS

Om je winteroutfit een extra boost te geven, shop je bij ASOS de leukste winterjassen in verschillende kleuren en fits. Wij hebben onze favoriete picks alvast op een rijtje voor je gezet.

1. ASOS DESIGN Hero Puffer Coat

We starten onze favoriete picks met deze lichtblauwe puffer jack van ASOS. De jas is dik opgevoerd en heeft een capuchon om lekker warm te blijven tijdens de koude winterdagen. Verder heeft het item een oversized fit en is verkrijgbaar voor €68,99.

ASOS DESIGN Hero Puffer Coat
ASOS Winterjassen

2. French Connection – Buona

Vervolgens hebben wij deze stijlvolle jas van French Connection. De jas is gemaakt van imitatiebont en komt in een lila kleurtje. De jas is verkrijgbaar op de website van ASOS en heeft een prijs van €194,24.

French Connection - Buona
ASOS Winterjassen

3. Native Youth Oversized Jas

Deze pastel groene jas van Native Youth heeft een oversized fit en valt net boven de enkels. De jas heeft een verhoogde kraag en een capuchon. Dit item is verkrijgbaar voor €103,99.

Native Youth Oversized Jas
ASOS Winterjassen

4. ASOS DESIGN Gewatteerde Jas

Deze opvallende jas van ASOS heeft een blauw kleurtje gekregen met een abstract printje. Verder heeft het item een verhoogde kraag en is dik opgebouwd. De jas heeft een prijs van €68,99.

ASOS DESIGN Gewatteerde Jas
ASOS Winterjassen

5. AsYou Cropped Jack

Een andere geschikte jas om je winteroutfit een extra boost te geven, is dit gecropte jack van AsYou. De jas heeft een donkerblauw kleurenschema en stopt net bij de onderrug. Het jack is verkrijgbaar voor €48,99.

AsYou Cropped Jack
ASOS Winterjassen

6. River Island Lange Gewatteerde Jas

Nu is het de beurt aan deze lange gewatteerde jas van River Island. Het item is licht roze van kleur en is dik opgevoerd. De jas heeft een prijs van €158,99.

River Island Lange Gewatteerde Jas
ASOS Winterjassen

7. Vero Moda Parka

Om goed beschermd te zijn tegen de regen, hebben wij deze parka jas van Vero Moda. De jas is volledig geel met op de capuchon imitatiebont geplaatst. De jas heeft een prijs van €49,99.

Vero Moda Parka
ASOS Winterjassen

8. Reclaimed Vintage Regenjas

Voor een wat meer chiquere outfit hebben wij deze regenjas van Reclaimed Vintage. De jas is lichtroze van kleur met een afneembare kraag. De kraag en uiteinde van de mouwen zijn gemaakt van imitatiebont. Verder is de jas volledig gemaakt van leer en heeft een riem om de middel heen. De jas is verkrijgbaar voor €96,99.

Reclaimed Vintage Regenjas
ASOS Winterjassen

9. JDY Lange Jas

Een ander stijlvol jasje is deze lange jas van JDY. De jas heeft een paars kleurtje gekregen en heeft zwarte knopen. Door zijn simpele design en vibrante kleur is de jas mooi te dragen voor elke gelegenheid. De jas is verkrijgbaar voor €55,99.

JDY Lange Jas
ASOS Winterjassen

10. adidas Helionic gewatteerde donsjas

We sluiten onze reeks met beste picks af met deze adidas Helionic jas. Dit puffer jack is lichtblauw van kleur en heeft het adidas logo op de borst gedrukt. Verder heeft de jas een verhoogde kraag en is verkrijgbaar voor €179,99.

adidas Helionic Gewatteerde Donsjas
ASOS Winterjassen

Tot zo ver onze top 10 favoriete winterjassen bij ASOS. Mocht je er niks leuks tussen vinden, kun je op de website van ASOS nog een hoop andere stijlvolle winter jassen vinden.