Skip to content
Brand

Zomer outfits en sneakers bij adidas

20 mei 2023 19:00
Zomer outfits en sneakers bij adidas

De dagen worden langer en het wordt steeds warmer. Met het zomerseizoen om de hoek komt adidas met een uitgebreide zomercollectie voor 2023. Bekijk hier onze favoriete picks uit de collectie.

adidas zomer outfits en sneakers 2023

Vintage green

De adicolor 70 ’s collectie is een tijdloze collectie van adidas. Vintage stijlen maken een comeback net voor de zomer en adidas speelt hier op mee. Combineer de beige shorts met een klassieke polo met het adidas Originals-logo op de borst. Dit in combinatie met de welbekende Samba’s en je hebt een outfit die je niet kunt missen! De vintage collectie wordt uitgebracht op 23 mei 2023.

adidas summer 2023
adidas summer 2023

Enjoy the summer

Comfort, stijl en een beetje kleur, dat is waar deze volgende outfit om draait. Tijdens de zomer is het leuk om de opvallende kleuren weer tevoorschijn te halen, en daar komt het “Enjoy Summer” shirt goed van pas. Het item past goed bij de shorts en geeft de outfit een beetje balans. Maak de look compleet met een paar witte UltraBoost sneakers voor wat comfort.

adidas summer 2023

Beach ready

We kunnen het niet hebben over de adidas zomercollectie van 2023 zonder het strand te vermelden. Wat draag je op het strand? Precies, de adidas adilette flipflop. Deze klassieke flipflop is al jarenlang populair en is altijd fijn om te dragen op het strand, in combinatie met een leuke zwemoutfit.

adidas summer 2023
adidas summer 2023

Dress to impress

Mocht je op zoek zijn naar een elegante outfit voor de zomer, is deze outfit misschien wel wat voor jou. Combineer het lichtgele top met opdruk met een loose-fit broek en ga voor een casual maar chique look. Maak de outfit compleet met de adidas Forum Mid-sneakers en voilà!

adidas summer 2023

Accessoires

Naast alle outfits hebben we ook een paar accessoires voor je uitgezocht om te bekijken bij adidas. Klik op de afbeeldingen hieronder en scoor jouw favoriete accessoire.

Dit waren al onze favorieten van de speciale adidas zomer collectie 2023 pagina. Als je de collectie zelf wilt bekijken, klik dan hier. Als je op de hoogte wilt blijven van meer nieuwsberichten zoals deze, houd dan onze Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten.