Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete witte sneakers bij Foot Locker

8 mei 2023 07:47
Onze favoriete witte sneakers bij Foot Locker

De lente van 2023 is begonnen en de zomer ligt al op de loer, onze sneaker game moet hier natuurlijk op aangepast worden. In onze ogen zijn witte sneakers het meest passend bij je favoriete summer fit. Gelukkig heeft Foot Locker een brede collectie lichte silhouetten. Om jou wat inspiratie te geven hebben wij onze favoriete witte sneakers in de collectie van Foot Locker voor jou op een rijtje gezet. Check hier onze favorite picks.

Spring summer sneakers

Nike Air Force 1 Luxe

Een Air Force 1 kan niet ontbreken uit je sneaker rotation. Ook al is de AF1 ouder dan de meeste van zijn dragers kan je er niet om heen dat het een ware klassieker is die door mensen van alle leeftijden wordt gedragen. Klik op de onderstaande knop om deze colorway van het Nike model te coppen bij Foot Locker.

Wil je meer weten over het AF1? Lees dan de: De ultieme Nike Air Force 1 FAQ.

Foot Locker

New Balance 530

De chunky sneakers van New Balance is in 2023 uitgegroeid tot een mega succes. Het dad shoe silhouet is veel terug te zien in het straatbeeld, bij zowel mannen als vrouwen. De New Balance werd in 1992 uitgebracht als hardloopsneaker dit verklaart dan ook de comfort van het model.

Ga jij deze zomer veel wandelingen maken of een festival pakken? Dan is de 530 perfect om stijlvol en comfortabel te blijven.

Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Triple White’

Een van de belangrijkste sneakers in de Air Max lijn is onder andere de Nike Air Max 90. De AM90 is een van Nike’s best verkochten sneakers ooit. Deze all white colorway maakt je outfit helemaal af en is nu nog beschikbaar bij Foot Locker!

Air Jordan 2 Retro ‘Sunset Haze’

2023 werd goed afgetrapt met deze Jordan 2 ‘Sunset Haze’. Door het gebruik van wit en lichtbruin heeft deze sneaker een lenteachtige uitstraling. Shop de ‘Sunset Haze’ nu bij Foot Locker.

Vans Sk8 Hi Valentine

Als je denkt aan een witte zomer sneaker, komt bij ons white Vans het eerst in gedachten. Dit high top model maakt gebruik van suède en canvas dit is luchtiger dan bijvoorbeeld leer daarom is deze valentijnsdag special een goede keuze voor een lente en zomer sneaker.

Outfits

Dit zijn onze top picks in de witte sneaker collectie van Foot Locker, klik hier om naar de gehele collectie te bekijken. Bekijk hier nog wat inspiratie voor bijpassende outfits!

Chill lente outfit

De adidas broek in deze outfit is een echte eyecatcher. Naast dat de broek op de juiste manier de aandacht trekt bevat het aan de zijkant knoopjes, dit zorgt voor een luchtige feel. Om de outfit bijpassend af te maken is er een loose fit adidas shirt aan toegevoegd.

Casual lente outfit

We hebben ook de perfecte casual outfit voor je uitgezocht uit de collectie van Foot Locker. Basic maar toch stijlvol. Combineer het t-shirt en de Jordan broek samen met een van de bovenstaande witte sneakers en je fit is helemaal compleet.

Dress up zomer outfit

Om je sneakerhead karakter te behouden en toch dressed up te voelen kan je dit adidas jurkje perfect combineren met je favoriete witte sneakers.

Comfi zomer outfit

Als de dagen warmer worden wil je graag comfortabel en luchtig blijven. Met een goede basketbal jersey en Nike shorts blijf je koel en zie je er ook nog is fashionable. Een win win!

Dit zijn onze favoriete picks voor de zomer en lente uit de collectie van Foot Locker. Ben je op zoek naar meer outfit inspiratie? Volg ons dan vooral op @outfitsbysneakerjagers.