Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete silhouetten verkrijgbaar bij Sneaker District

17 augustus 2023 09:40
Onze favoriete silhouetten verkrijgbaar bij Sneaker District

Sneaker District is sinds juli 2023 ook op de website van Sneakerjagers te vinden. Sneaker District maakt sinds 2010 onderdeel van de community en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke bouwsteen in de sneakerwereld. In zowel Amsterdam als in Antwerpen heeft de retailer winkels, naast dat Sneaker District twee fysieke winkels heeft, hebben zij ook een druk bezochte webshop. De webwinkel heeft een brede selectie aan sneakers en apparel, bekijk in dit artikel onze favoriete sneakers uit de collectie!

Voor meer informatie over Sneaker District lees: Sneaker District is nu ook te vinden bij Sneakerjagers

Vans Vault Knu Skool LX Suede ‘Black’

Sneaker District

Momenteel is er een opkomende trend gaande in de community met als hoofdrolspeler skate sneakers uit de jaren ’90 en ’00. Naast het feit dat de adidas Campus ’00 bijna overal is uitverkocht, is de Vans Vault Knu Skool LX momenteel super geliefd en dit snappen we maar al te goed! De sneaker is een moderne versie van het model heeft een typerende look door de extra dikke voering en veters.

Pak nu snel je kans om de Vault Knu Skool LX te coppen nu hij nog beschikbaar is bij Sneaker District.

New Balance 9060 ‘Grey’

De NB 9060 is een van de nieuwste en ook meest populaire modellen binnen het Boston based merk. Door zijn unieke design en dikke chunky zool trekt het model de aandacht van vele liefhebbers. Aangezien de 9060 verschillende modellen van New Balance mixt gebruikt hij de beste elementen van elk silhouet.

Wil je meer te weten komen over de hype van het NB silhouet? Lees: De hype van de New Balance 9060 uitgelegd

adidas Gazelle 85 Semi Court

Een classic die niet te breken is, is de adidas Gazelle. Het model is in zijn beginjaren opgenomen door de handbalsport, echter werd de sneaker al snel gedragen als everyday wear silhouet. Haal je eigen paar op de website van Sneaker District, klik op de onderstaande knop.

Nike Air Trainer 1

In 1987 maakten we kennis met de Nike Air Trainer 1 die werd ontworpen door de legendarische Tinker Hatfield die ook bekend staat voor zijn AM1. De Air Trainer was bedoeld al een sneaker die je kon dragen tijdens het beoefenen van verschillende soorten sporten.

Het team van Nike was des tijds niet erg enthousiast over de Trainer 1 des al niet te min trekt retro sportieve uiterlijk veel mensen met een liefde voor fashion. Druk op de onderstaande knop om naar de website van Sneaker District te gaan.

Reebok Club C Revenge Vintage

De Reebok Club C werd in 1985 geïntroduceerd, de C in de naam van het model staat voor Champion. De Club C is zeker een kampioen in de sneaker wereld. Het silhouet heeft een vintage uiterlijk en is nu nog beschikbaar bij Sneaker District. Aangezien je een witte sneaker altijd in je rotation kan hebben is de Reebok C een uitstekende keus.

Op zoek naar meer populaire Reebok silhouetten? Lees: De populairste Reebok sneakers van dit moment

ASICS GT-2160 White / Shamrock Green

ASICS GT-2160 is iets langer dan een decennium geleden uitgebracht. Hoewel dit nog niet zo lang geleden is, wordt de sneaker gecategoriseerd als retro. De GEL pods technologie die vaker terug komt in ASICS modellen zorgen voor comfort bij elke stap.

adidas Handball Spezial

Deze WMNS exclusive sneaker is perfect voor de zomer en lente maanden van 2023. Door zijn lichtroze kleur fleurt de adidas Handball Spezial je gehele outfit op. Ga voor een gewaagde keus en shop de roze sneaker.

New Balance 550

De New Balance 550 is een sneaker met een rijke geschiedenis. In 1989 kwam het silhouet uit die eigenlijk bestemd was voor het basketbalveld, toch verdween het silhouet tijdelijk uit beeld. Gelukkig is de NB 550 terug van weg geweest in volle glorie. Shop de sneaker nu.

Lees hier alle achtergrond informatie over het NB silhouet: De ultieme New Balance 550 FAQ

Dit was de kleine selectie van onze favoriete sneakers bij Sneaker District, natuurlijk zijn er vele meer unieke paartjes te verkrijgen op de website. Klik op de onder staande knop om naar de webshop te gaan. Als je voor 22:00 uur bij Sneaker District bestelt heb je jouw sneakers al de volgende dag in huis! Wij wensen je veel shop plezier bij deze unieke sneaker retailer.

Op de Sneakerjagers news pagina vind je het laatste sneaker nieuws.