Skip to content
Newsfeed

Ontvang exclusieve Sneakerjagers korting bij Foot Locker

15 juni 2023 17:10
Ontvang exclusieve Sneakerjagers korting bij Foot Locker

Samen met Foot Locker hebben we een kleine verrassing om het begin van de zomer nog leuker te maken. Tot 25 juni 2023 kun je de exclusieve kortingscode: SNEAKERJAGERS15 gebruiken en profiteren van 15% korting op je volgende aankoop (enkele artikelen zijn uitgesloten). Dit is de perfecte gelegenheid om te besparen op een paar essentials voor de warme zomerdagen.

We hebben een kleine selectie van items samengesteld ter inspiratie.

adidas Samba OG

Sinds deze klassieker zijn debuut maakte op het voetbalveld in de jaren 50, heeft hij nu, zo’n zeventig jaar later, zijn weg gevonden naar het straatbeeld. Het model is erg populair en deze roze en witte kleurstelling is perfect voor de zomer.

adidas Samba rosa
adidas samba rosa weiß

Nike Air Force 1 Low

De populaire Air Force 1, maar dan net even anders… In prachtig groen suède heb je een chique en comfortabele zomerschoen. De verkleinde, jewel Swoosh geeft de sneaker een unieke look.

Nike Air Force Grün
Nike Air Force Grün

Nike Phoenix Shorts

De perfecte korte broek voor warme dagen. De Nike Sportswear Phoenix Fleece High-Waisted Shorts zijn niet alleen heel comfortabel, maar zien er ook stijlvol uit.

Nike Shorts
Nike Shorts

Nike shirt

Een cool t-shirt met een kleurrijke print voor een kleurrijke zomer! Met dit Nike shirt kun je opvallende looks creëren. Het item heeft een comfortabele fit en komt met een opvallende print op de voorzijde.

Nike Shirt Print Grün
Nike Shirt weiß

Dit waren een paar items uit het Foot Locker assortiment. Als je meer wilt zien, klik dan op de knop hieronder om alle producten te bekijken. De sale loopt tot 25 juni 2023 en met de exclusieve SNEAKERJAGERS15 kortingscode profiteer je van de 15% korting.

Als je meer wilt lezen over nieuws en kortingsacties, bekijk dan zeker onze nieuwspagina.