Skip to content
Staff Picks

Ontvang 20% extra korting tijdens de November Specials bij Snipes

17 november 2021 14:30
Ontvang 20% extra korting tijdens de November Specials bij Snipes

Voor de maand november komt Snipes met de November Special en shop je alle afgeprijsde artikelen met extra korting. Door de kortingscode ONLINE20 toe te voegen, profiteer jij van 20% extra korting op je volgende bestelling.

November Special

Met de kortingscode ONLINE20 ontvang jij tijdens de November Special 20% extra korting op alle afgeprijsde artikelen. Deze code is niet geldig op items als de Air Force 1, Air Jordan 1, exclusieve releases en raffles. Wij hebben een aantal outfits samengesteld die jij met de November Special korting van Snipes voor een laag prijsje kunt scoren.

Snipes korting

Outfit 1: White Cotton

Onze aller eerste outfit is speciaal voor de dames samengesteld. De look heeft een ‘White Cotton’ thema en combineert de kleuren wit en roze. Deze stijlvolle outfit bestaat uit een warme troyer, losse trackpant en een paar frisse kicks.

Snipes korting

SNIPES Essentials Troyer

De SNIPES Essentials Troyer is volledig wit met het Snipes logo op de borst gedrukt. Het item heeft een verhoogde kraag en een rits.

Karl Kani

Karl Kani Block Trackpant

Combineer de Troyer met deze Trackpant van Karl Kani. De broek combineert de kleuren wit, roze en groen en heeft het merklogo op het bovenbeen gestikt.

Nike Air vapormax EVO

Nike Air Vapormax EVO

Ten slotte hebben wij de Nike Air Vapormax EXO in een wit jasje. De Swoosh en elementen op de zolen hebben een roze en blauw kleurtje gekregen en sluiten perfect aan bij de look.

Outfit 2: Purple Rain

Onze tweede outfit is gericht naar de heren en bestaat uit een comfortabel joggingpak en Veja sneakers. De look heeft een ‘Purple Rain’ thema en kan met de kortingscode ONLINE20 voor 20% extra korting gescoord worden op de website van Snipes.

SNIPES Essentials Hoodie

Deze hoodie van Snipes heeft een lila tint gekregen met het merklogo op de hoodie gedrukt.

Snipes korting

SNIPES Essentials Cargo Joggingbroek

Vervolgens hebben wij deze bijpassende joggingbroek. Het item heeft dezelfde kleur lila gekregen en ook het Snipes logo is hier op de heup geprint.

Snipes korting

Veja Hub Court-Z 68

Maak de look compleet met de Veja Hub Court-Z 68. Het paar heeft een wit kleurenschema gekregen met off-white overlays bij de mudguard en hiel.

Veja Hub Court-Z 68

Outfit 3: Black Denim

Vervolgens hebben wij voor de dames een ‘Black Denim’ outfit. Zoals de naam al verklapt, bestaat deze look uit een denim jas en broek, met een paar stijlvolle Nike items.

Urban Classic

Urban Classic Short Denim Jack

Een denim jack past haast bij elke outfit en zo ook bij deze look. Het item heeft een gecropte fit en is gemaakt van donker gekleurd denim.

Nike Sportswear

Nike Sportswear Mock-Neck Tank

Een ander sale item op de website van Snipes is deze tanktop van Nike. Het kledingstuk heeft een verhoogde kraag met een Swoosh op de borst en rug geprint.

Levis 501

Levis 501 Crop

Het denim jack is mooi te combineren met de 501 broek van Levis. De broek heeft rechte pijpen en komt gekleed in dezelfde donkere tint als het denim jack.

Nike Blazer

Nike WMNS Blazer Low

Maak de look compleet met de Nike Blazer Low. Het paar heeft een zwarte leren upper. Op het middenpaneel is een witte Swoosh te vinden.

Outfit 4: Grey Clouds

Onze laatste outfit die met de November Special korting van Snipes afgerekend kan worden, heeft een ‘Grey Clouds’ thema gekregen. De look is speciaal samengesteld voor de regenachtige herfstdagen en bestaat uit een sweatshirt, een comfortabele joggingbroek en een paar bijpassende adidas kicks.

Champion Legacy Full Zip sweatshirt

Dit sweatshirt van Champion combineert de kleuren grijs en zwart met het merklogo in het midden gedrukt. Verder heeft het kledingstuk een verhoogde kraag en maakt het een perfect item voor de herfst.

Snipes korting

New Balance Essential Joggingbroek

Combineer het sweatshirt met deze comfortabele joggingbroek van New Balance. Ook dit item is in het grijs gezet met het merklogo op de heup gedrukt.

Snipes korting

adidas Continental 80 Stripes

Ten slotte hebben wij de adidas Continental in een licht kleurenschema. Het paartje heeft een witte basis met de adidas strepen in het grijs. Ook de hieltab en adidas tag op de tong hebben een grijs kleurtje gekregen.

Snipes korting

Tot zo ver onze outfits met de sale items van Snipes. Vergeet natuurlijk niet om de kortingscode ONLINE20 tijdens het afrekenen toe te voegen om te kunnen profiteren van 20% extra korting. De November Special kortingscode is alleen geldig op afgeprijsde artikelen.

Wil je liever zelf door de sale items van Snipes scrollen? Klik dan op de knop hieronder.