Skip to content
Staff Picks

Ontdek trending sneakers onder €100 bij Solebox

8 augustus 2023 20:39
Ontdek trending sneakers onder €100 bij Solebox

Of je nu een sneakerliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een trendy paar schoenen zonder je budget te overschrijden, we got you! Wij hebben namelijk de meest trending sneakers van dit moment onder de €100 bij Solebox voor je op een rijtje gezet!

Zie je een schoen die bij jouw stijl past? Klik simpelweg op de knop onder de tekst en je wordt direct doorgeleid naar de juiste pagina op de website van Solebox.

1. Converse Chuck 70 Hi Spring Color

Converse Chuck 70 Hi Spring Color 'Summit Sage'
Converse Chuck 70 Hi Spring Color 'Squirrel Friend'

Het comfortabele high-top design van de Converse Chuck 70 Hi Spring Color vindt zijn inspiratie in de iconische Chuck 70. Deze sneaker heeft een minimalistische uitstraling dankzij de subtiele kleurtonen, hoogwaardige decoratieve stiksels en opvallende logo-details. Met zijn kenmerkende canvas bovenwerk, dempende OrthoLite binnenzool, zachte textielen voering en slipvaste rubberen buitenzool biedt hij bovendien buitengewoon draagcomfort!

Onze twee favoriete colorways van de Converse Chuck 70 Hi Spring Color zijn de ‘Summit Sage’ en ‘Squirrel Friend’. Het zijn namelijk de perfecte kleuren voor de zomerse dagen!

Chuck 70 Vintage Canvas

A02756C · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Chuck 70 Vintage Canvas

A02755C · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

2. Nike WMNS Cortez

Nike WMNS Cortez 'Cedar'
Nike WMNS Cortez 'Gorge Green'

In 1972 maakte de Cortez zijn debuut en begon als een baanbrekend fenomeen in de wereld van hardlopen, voordat hij evolueerde tot een icoon van lifestyle. Door de jaren heen is de Cortez gedragen door legendarische iconen, variërend van Prefontaine en Whitney Houston tot Bella Hadid en Kendrick Lamar. Daarmee heeft het dus een indrukwekkende fanclub. En gezien het feit dat deze sneakers onder de €100 verkrijgbaar zijn bij Solebox, maakt het eenvoudig om je aan te sluiten bij deze fanclub!

Zowel de ‘Cedar’ als de ‘Gorge Green’ colorway heeft een bovenwerk van eersteklas wit leer. Respectievelijk hebben de sneakers een Swoosh en hiel van rood of groen leer. Daarnaast is de iconische Nike hangtag geborduurd op een stoffen tong. Verder vinden we onder de voet een schuimrubberen tussenzool die iets is verhoogd bij de hiel. Het ontwerp wordt afgemaakt door een visgraatprofiel die over de gehele buitenzool loopt.

Nike Cortez 'Cedar'

DN1791-103 · Nu voor €70,-

Bekijken bij Solebox

Nike Cortez WMNS 'Gorge Green'

DN1791-101 · Nu voor €60,-

Bekijken bij Solebox

3. Reebok Club C Revenge Vintage

Reebok Club C Revenge Vintage 'Gorge Green'
Reebok Club C Revenge Vintage 'Collegiate Royal'

De Reebok Club C Revenge Vintage is een knallende terugblik naar vroeger. Deze sneakers onder de €100, geïnspireerd op tennis, zijn vervaardigd van leer in vintage-stijl voor een authentieke look en feel. Daarnaast voegen een opvallend hiellipje en zijstrepen extra retro charme toe.

Verder kun je met de twee opvallende ‘Glen Green’ en ‘Collegiate Royal’ kleurencombinaties moeiteloos een fashion statement maken. De subtiele mix van kleuren en het ontwerp geven je de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te uiten op een unieke en trendy manier!

Reebok CLUB C REVENGE VINTAGE

FW4862 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders

Reebok CLUB C REVENGE VINTAGE

FW4863 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders

4. Vans UA OG Style 36 LX

Vans UA OG Style 36 LX 'cooperstown canal blue'
Vans UA OG Style 36 LX 'cooperstown loden forest'

De Vans UA OG Style 36 LX vormt een eigentijdse interpretatie van een iconische skateklassieker uit de jaren 60, verfraaid met de hand geborduurde jazzstrepen voor een authentieke vintage uiterlijk.

Het bovenwerk van zowel de ‘Cooperstown/Canal Blue’ als de ‘Cooperstown/Loden Forest’ is gemaakt van hoogwaardig suède en wordt respectievelijk aangevuld door een lichtblauwe en groene kleurstelling, witte accenten en de typische vulcanized buitenzool. Daarnaast dragen de zachte textielen binnenvoering en de dempende middenzool bij aan een uiterst comfortabele ervaring.

Vans Vault OG Style 36 LX *Cooperstown*

VN0A4BVEH7O1 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders

Vans Vault OG Style 36 LX *Cooperstown*

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

5. Converse One Star Pro

Converse Cons One Star Pro Suede Black/White
Converse Cons One Star Pro Fall Tone Wolf Grey/White/Black

De Converse One Star Pro, met zijn low-top silhouet dat optimaal is afgestemd op skateboarden, bevat verschillende kenmerken dat dit model uiterst comfortabel maakt om te dragen. Zo zorgen de CX foam binnenzool en de verstevigde kraag voor een comfortabele pasvorm. Bovendien bieden de rubberen antislipzool en de vetersluiting een goede pasvorm en voldoende grip.

Zowel de ‘Black’ als de ‘Wolf Grey’ colorway draagt natuurlijk het iconische One Star logo en de kenmerkende witte stiksels. Zo beschik je niet alleen over een sneaker met indrukwekkende prestaties, maar ook met een stijlvolle uitstraling!

Converse One Star Pro Suede 'Black'

171327C · Nu voor €63,-

Bekijken bij Solebox

CONS One Star Pro Fall Tone

A04600C · Nu voor €51,-

Bekijken bij Solebox

Dit was een selectie van onze favoriete sneakers. Ga voor het complete aanbod van sneakers onder de €100 naar de website van Solebox!