Skip to content
Brand

Ontdek jouw persoonlijke stijl met Adicolor

11 juni 2023 09:32
Ontdek jouw persoonlijke stijl met Adicolor

Kleurrijke, opvallende kleuren en trendy looks, dat is waar Adicolor voor staat! Met de kleurrijke looks van adidas kun je je eigen stijl laten zien. De collectie staat voor individualiteit en gemeenschap. Iedereen is uitgenodigd om deel uit te maken en zich helemaal thuis en comfortabel te voelen met de zomerse trendy stijlen. De collectie is geïnspireerd op de jaren 70 en viert de community spirit van de buurt. Bijzondere details en funky designs maken de collectie uniek en zorgen ervoor dat je opvalt met je kleding.

Felle kleuren ontmoeten pasteltinten en de speelse mix van hoogwaardige materialen geeft de jaren 70-designs een frisse uitstraling.” – Originals Designers, Lena Sophie Anders & Christina Witte

Hier laten we ook zien hoe je de verschillende kleuren het beste kunt combineren om een trendy, kleurrijke jaren 70-look te creëren in de stijl van color-blocking.

Roze & Groen

De roze & groen kleurencombinatie zorgt voor het perfecte contrast tussen warme en koele kleuren. Een lichte groene tint, zoals limoengroen of appelgroen, samen met een levendig roze tint, zoals fuchsia of koraalroze, geeft een gevoel van frisheid en brengt leven in je outfit.

1. Beide kleuren in één kledingstuk

Met deze stijlen hoef je niet meer zelf te combineren, want ze combineren beide kleuren al. Ze passen goed bij witte of zwarte basics en jeans.

adidas Cardigan Pink Grün Türkies

Deze cardigan presenteert een moderne, genderneutrale look. Aan de zoom bevinden zich de 3 strepen en het Trefoil-logo als kenmerkende elementen van het merk. Hij is gemaakt van comfortabel katoenen breisel en heeft een geribbelde halslijn. Het vest geeft een casual uitstraling en geeft je outfit een boost.

Dit T-shirt heeft een sportieve en relaxte uitstraling en combineert felle kleuren met eenvoudig wit. Dankzij de losse pasvorm en zachte katoenen jersey biedt het een comfortabel draaggevoel.

adidas Shirt pink grün adicolor

2. Groene outfit met roze accessoires

Als je je eigen groen-roze combinatie wilt creëren, voeg dan gewoon een paar roze accessoires toe aan de groene outfit en creëer zo een stijlvolle, persoonlijke look. Met de combinatie van het satijnen tweedelige set, de tas en de hoed rock je een absolute signature-look.

3. Boven groen en onder roze

Op deze manier kun je de twee kleuren ook casual combineren. Style het groene geribbelde T-shirt met de comfortabele roze shorts en je hebt meteen een outfit. Op deze manier creëer je eenvoudig een sportieve dagelijkse look die zich onderscheidt van saaie basic-outfits.

Blauw & Geel

Beide kleuren vormen bijna een complementair contrast. Dit betekent dat de kleuren goed harmoniëren omdat ze bijna tegenover elkaar liggen in de kleurencirkel. Een krachtig, levendig blauw in combinatie met een levendig geel kan een harmonieuze en dynamische uitstraling creëren.

1. Beide kleuren in één kledingstuk

adidas Trainingsjacke blau gelb adicolor

Trendy kleurencombinatie in een oversized look. Deze sportieve, losse jas is gemaakt van comfortabel en duurzaam materiaal. De zakken en de rits maken de look compleet en zijn ook nog eens praktisch. Bovendien bestaat dit product voor minstens 70% uit een mix van gerecyclede materialen.

Dit bovenstuk is geïnspireerd op de hiphop trend uit de jaren 90 en heeft een losse pasvorm van gestructureerd spacer-materiaal. Door de opvallende drukknopen en de kleurencombinatie doet het shirt ook denken aan basketbalshirts en zorgt het voor een sportieve vibe.

Adidas Short sleeve Oberteil Basketball

2. Gele outfit met blauwe accenten

Als je slechts een licht kleurcontrast wilt, kun je dit eenvoudig creëren door voornamelijk één kleur te dragen en slechts enkele kleine details van de contrasterende kleur toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld een gele outfit combineren met blauwe sokken om een beetje variatie in je look te brengen.

Oranje & Blauw

Een zonnig oranje, zoals vers geperste sinaasappelsap, in combinatie met donkerblauw geeft een zomers gevoel en zorgt voor een goed humeur. De perfecte complementaire contrasten om op te vallen en uit de massa te springen. De combinatie van oranje en blauw was bovendien populair in de jaren ’60 en ’70 en heeft daardoor een coole retro sfeer.

1.Beide kleuren in één kledingstuk

adidas jacke retro orange blau

Stijlvol, sportief en retro in één, dat is wat deze trainingsjas biedt. Het adicolor 70s Montreal Track Top is een moderne herinterpretatie van de geliefde adidas Montreal Olympics Track Tops. De hoge opstaande kraag zorgt voor comfort en een goede pasvorm.

De bijpassende trainingsbroek bij de jas heeft ook de kenmerkende drie strepen en het logo in levendig blauw. Met de trekkoordjes aan de zoom kun je de maat individueel aanpassen.

adidas hose retro orange blau adicolor

2. Blauwe outfit met oranje details

Met een stoere donkerblauwe trainingspak en een paar oranje details, zoals de pet en het longsleeve shirt onder de jas, creëer je een opvallende en coole look. Op deze manier kun je de twee kleuren eenvoudig combineren en zorgen voor een frisse wind in je outfit.

Dit waren een paar ideeën en inspiraties over hoe je de kleurrijke Adicolor-collectie kunt stylen. Bekijk zeker de hele collectie bij adidas. Er zijn talloze fancy combinaties van kleurrijke looks die je kunt aanpassen aan je eigen individuele stijl.

Op ons Sneakerjagers Instagram-account kun je meer inspiratie en de laatste trends vinden. Als je op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe collecties en nieuws uit de sneaker wereld, neem dan ook een kijkje op onze nieuwspagina om niets te missen.