Skip to content
Brand

Ontdek de vernieuwde stijl van de Converse Chuck 70s Plus

21 september 2023 15:30
Ontdek de vernieuwde stijl van de Converse Chuck 70s Plus

Converse heeft met de Chuck 70s Plus alles in huis wat je van een geweldige sneaker verwacht. Dit model is geïnspireerd op de klassieke Chuck 70, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1970 als een evolutie van de Converse Chuck Taylor. Deze herziene versie van de sneaker behoudt zijn klassieke klasse maar brengt ook een compleet nieuwe uitstraling met zich mee.

In de Remix komt tijdloze stijl samen met een futuristische uitstraling. De unieke asymmetrische details tillen deze sneaker naar een hoger niveau en geven het een eigen uitstraling die opvalt. Het beste is dat Converse dit model heeft uitgebracht in diverse versies en kleuren, zodat iedereen de perfecte schoen kan vinden die past bij hun persoonlijke stijl.

Hier presenteren we een aantal nieuwe colorways van de Chuck 70s Plus.

De populairste Chuck 70s Plus colorways

Het design, geïnspireerd op werkkleding en voorzien van opvallende schuimdetails op de tong, creëert een stoere en in het oog springende uitstraling. Het ‘Moonbathe’ en ‘Egret’ ontwerp van de 70s Plus is eenvoudig te combineren met elke outfit. De mix van canvas en suède, met opvallende asymmetrische lijnen, geeft deze schoen een gedurfde look.


De ‘Barely Green’ en ‘Vitality Green’ uitvoering is een kleurrijke stijl die zeker de aandacht trekt en geeft je outfit een eigentijdse uitstraling. De opvallende contraststiksels en vervormde details creëren een visueel speelse puzzel. Het ontwerp zorgt voor opwinding en trekt de aandacht.

Dit zwarte design met lichte zool en leren accenten is een echte eyecatcher die moeiteloos bij elke outfit past en veelzijdig te stylen is. Het kleurenpalet van ‘Black’, ‘Egret’ en ‘Black’ geven de sneaker een levendige uitstraling, terwijl het gebruik van leer zorgt voor een premium look. Dit stevige ontwerp is perfect voor de herfst en mag absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast.

Dit zijn slechts een paar van de nieuwe colorways van de Converse Chuck 70s Plus. Op de officiële Converse website kun je alle ontwerpen bekijken en je persoonlijke favoriet kiezen.

Als je meer nieuws rond sneakers en styling tips wilt lezen, bekijk dan onze Sneakerjagers nieuwspagina.