Skip to content
Brand

Ontdek de nieuwste UGG-trends bij Foot Locker

21 oktober 2023 07:49
Ontdek de nieuwste UGG-trends bij Foot Locker

De komende winter staat voor de deur, en dat betekent dat het weer tijd is voor UGG’s! Aangezien deze geliefde boots ook in 2023 een grote trend zijn, kan het soms een uitdaging zijn om UGG’s in jouw maat te bemachtigen. Maar geen zorgen, Foot Locker heeft een uitgebreide collectie UGG’s om uit te kiezen.

Hier laten we je zien welke UGG’s momenteel in vele maten verkrijgbaar zijn bij Foot Locker!

UGG Classic Ultra Mini ‘Sawdust’

Deze Classic Ultra Mini is alleen verkrijgbaar in de maat 36-38, maar misschien past de maat wel bij een van onze WMNS. Aardetinten zijn nu helemaal in, dus deze laars zal snel uitverkocht zijn.

UGG Classic Ultra Mini Platform

De Mini Platform-modellen van UGGs zijn momenteel helemaal in. De Burnt Cedar kleurstelling is donkerbruin en heeft een verhoogde zool.

UGG Classic Mini ‘Burnt Olive’

Deze veelzijdige, klassieke laarzen passen overal bij en bieden eindeloze combinatiemogelijkheden. Het donkergroen is een trendy kleur voor de herfst van 2023 en de voering houdt je warm.

UGG Classic Ultra Mini ‘Black’

Het bovenwerk van dit ontwerp is, net als alle andere UGG’s, gemaakt van sheepskin. Deze donkere kleur past overal bij en geeft een accent aan je outfit. Het is ook makkelijker te onderhouden dan de lichtere looks.

UGG Mini Platform

Deze UGG met hoge zool is momenteel verkrijgbaar in alle maten! Hier krijg je extra bescherming voor het huidige seizoen. De laars is ook in hype – dus je moet snel zijn!

Foot Locker heeft nog een veel meer UGG’s – dus als je er een paar wilt bemachtigen, is het de moeite waard om daar eens te gaan kijken. Als je ook op zoek bent naar andere trends voor herfst en winter 2023, bekijk dan eens ons sneaker nieuws voor inspiratie.